Films & Series

OMG! Déze oud MAFS-deelnemer had wel met François willen trouwen

MAFS-deelnemer-françois

In het programma Married At First Sight: Een Ervaring Rijker gaat Aran Bade op bezoek bij oud-deelnemers van het programma. Het interview van deze week loopt uit op wel een hele leuke openbaring. Déze MAFS-deelnemer had namelijk wel met François gekoppeld willen worden.

Married At First Sight

Presentator Aran Bade ging in de nieuwste aflevering van Een Ervaring Rijker op de koffie bij oud-deelnemer Rein van Gastel. Rein deed zelf mee in het seizoen van 2019 en werd gekoppeld aan Danny. Hij had er alle vertrouwen in, maar helaas liep dit huwelijk uit op een echtscheiding en gaat Rein sindsdien weer single door het leven.

Tijdens de aflevering vraagt Aran naar zijn ervaring met Danny en of hij het nieuwe seizoen ook aan het kijken is. Samen bekijken ze een aantal fragmenten van de show en wanneer François in beeld komt, krijgt Rein de blosjes op z’n wangen!

Wilfred en François

In het huidige seizoen is de 48-jarige Wilfred uit Emmen gematched met de 49-jarige François uit Maastricht. Wanneer de twee elkaar voor het eerst ontmoeten, is er direct sprake van gezelligheid en een vertrouwd gevoel. Dit valt Rein ook op: “Toen ik het zag vond ik het echt wel herkenbaar voor Danny en mij. (…) Wij zaten ook met de fotograaf te kloten.”

De oud-MAFS-deelnemer legt uit dat fysiek contact erg belangrijk is aan het begin. “Met de eerste date wil ik ook altijd meteen zoenen”, legt hij uit. “Dat klinkt heel ordinair, maar als je dat doet voel je meteen een connectie met elkaar.”

Lees ook:
Nicole en Martijn beleven huwelijksnacht in MAFS: ‘Heel leuk’

Aran vraagt na het zien van de fragmenten aan Rein of hij met een van deze twee mannen gematched had willen zijn. Rein vertelt dat hij eigenlijk wel met beide mannen in het huwelijksbootje had kunnen stappen, maar dat François uiteindelijk wel zeker zijn voorkeur heeft. “Ik had het niet erg gevonden als hij binnen zou lopen”, aldus Rein. Mhhh, misschien heeft het programma een fout gemaakt en hadden ze deze twee mannen moeten koppelen? Wie weet!

Beeld: rtl

Must reads 👀