Films & Series

Déze films en series verschijnen in maart op Netflix

maart-netflix

Voordat de lente begint, gaan we nog genoeg donkere dagen tegemoet. Gebruik deze tijd om je favoriete shows te bingen! Déze films en series verschijnen in maart op Netflix.

1. Outlander

7 maart 2023

Fans opgelet! Het zesde seizoen van Outlander komt in maart eindelijk op Netflix. Claire en Jamie hebben in de wildernis van North Carolina een goed leven opgebouwd, maar Claire weet dat de rust maar van korte duur is. Er komt een revolutie aan en het koppel zal dan echt een kant moeten kiezen. Blijven ze trouw aan de kroon of kiezen ze voor hun nieuwe vrienden?

Watch on YouTube

2. MH370: The Plane That Dissapeared

8 maart 2023

Precies elf jaar geleden, op 8 maart, verdween het vliegtuig MH370 van de radar. Is het toestel neergestort of gekaapt? In de tijd na het ongeval ontstonden er allerlei complottheorieën, maar wie heeft het echte verhaal? In deze documentaireserie verdiep je je in dit verhaal en doe je een poging om dit mysterie op te lossen.

Watch on YouTube

3. Faraway

8 maart 2023

Op dezelfde dag komt er ook een nieuwe film uit. In de film Faraway volg je de Duitse Zeynep die na haar turbulente leven wel toe is aan wat rust. Ze vertrekt naar een vakantiehuisje in Kroatië. Ze hoopt hier haarzelf weer terug te vinden, maar tot haar verbazing moet ze het huisje delen met een onverwachte huisgenoot Josip. Hoe zullen zij het samen hebben?

Watch on YouTube

4. YOU

9 maart 2023

De hitserie YOU kon natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken! Op 9 maart komt het tweede deel uit van seizoen vier. De eerste paar afleveringen zijn deze maand al uitgekomen, maar de makers houden het spannend en releasen de rest pas in maart. Joe, nu Jonathan Moore, probeerde zijn duistere verleden achter zich te laten, maar dit gaat een stuk minder makkelijk dan hij gehoopt had. Na een grote onthulling komt de donkere kant van Joe weer naar boven.

Watch on YouTube

5. Luther: The Fallen Sun

10 maart 2023

In deze spannende misdaadthriller Luther: The Fallen Sun zie je hoe een seriemoordenaar de straten van de Engelse stad Londen onveilig maakt. Rechercheur John Luther moet de psychopaat zien te stoppen, maar daarvoor moet hij toch echt eerst uit de gevangenis zien te ontsnappen. Luther zet alles op alles om zijn stad te beschermen, terwijl de politie hem op de hielen zit.

Watch on YouTube

6. Shadow and Bone

16 maart 2023

In maart komt ook het tweede seizoen van Shadow and Bone op Netflix. In de eerste reeks afleveringen zagen we hoe de magische tiener Alina afrekende met generaal Kirigan. Maar het lijkt erop dat de slechterik in het tweede seizoen alleen nog maar sterker terug komt! Ai! Om hem wederom te verslaan, zal Alina een manier moeten vinden om haar krachten te versterken.

Watch on YouTube

7. The Magician’s Elephant

17 maart 2023

In deze zoete feel good movie volg je de jonge Peter die de zoektocht aangaat naar zijn verdwenen zusje. Een waarzegster vertelt hem dat hij haar zal vinden door een olifant te volgen. Op het moment dat een goochelaar een olifant tevoorschijn tovert, weet Peter dat dit vriendelijk dier hem kan helpen!

Watch on YouTube

8. The Night Agent

23 maart 2023

Nog op zoek naar een nieuwe meeslepende serie? Dan heb je geluk! In maart komt Netflix namelijk met het eerste seizoen van The Night Agent naar buiten. FBI-Agent Peter Sutherland is werkzaam in het Witte Huis, maar zijn job is een stuk saaier dan het is. Hij waakt de noodlijn, maar de telefoon gaat nooit over. Tot nu! Peter krijgt belangrijke informatie te horen, waardoor hij al snel verstrikt raakt in een groot complot.

Watch on YouTube

Lees ook:
Oh, no! Déze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix

9. Wellmania

26 maart 2023

Je ligt gegarandeerd in een deuk tijdens het kijken van deze Australische comedy-drama. Liv is dol op eten en heeft hier dan ook haar werk van gemaakt als recensent. Dan krijgt zij ineens haar droombaan aangeboden in New York, maar voordat zij hier aan de slag kan zal Liv eerst aan haar gezondheid moeten werken. De recensente verdiept zich in alle bizarre manieren om snel gezond te worden.

Watch on YouTube

10. Murder Mystery 2

31 maart 2023

Nu we toch in de stemming zijn om te lachen, sluiten we af met Murder Mystery 2. Het hilarische duo Jennifer Aniston en Adam Sandles schitteren samen in deze misdaadfilm. De twee hebben een moordzaak opgelost en openen hun eigen detectivebureau. Helaas hebben ze niet zoveel succes als dat ze gehoopt hadden. Later mag het echtpaar toch weer in actie komen wanneer ze te gast zijn bij een bruiloft waar de bruidegom wordt ontvoerd! Zullen ze deze zaak ook oplossen?

Watch on YouTube

Beeld: netflix