Astrologie

Déze maand kan jij het beste op vakantie gaan volgens je sterrenbeeld

Danique
maand-vakantie-sterrenbeeld

Veel mensen gaan in de zomer op reis naar het buitenland. Maar is dit voor jou eigenlijk wel de beste tijd om op vakantie te gaan? Volgens je sterrenbeeld zou je in déze maand op vakantie moeten gaan!

Op vakantie

Helaas zijn de warme maanden écht wel voorbij voor dit jaar. Maar dat betekent niet dat je tot volgend jaar moet wachten om in het zonnetje te liggen. In het najaar is er ook nog genoeg te doen en is het vaak ook een heel stuk goedkoper dan in de zomervakantie. Wil je met behulp van de sterren erachter komen wanneer jij het beste op vakantie kan? Lees dan vooral verder!

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram wil je nooit stilzitten en ben je altijd opzoek naar een nieuw avontuur. Vandaar dat jij in de lange, donkere maand december het beste er even tussen uit kan! Een break in de het najaar zou jou goed doen.

Stier (20 april – 20 mei)

Ook is de Stier altijd in voor gezelligheid, maar dan het liefste wel dichtbij huis. De maand november is de perfecte maand om wat leuks te gaan doen! Het weer is nog goed buiten en dan hoef je nog geen familie activiteiten te missen waar de winter zo vol mee is. Een dagje erop uit en ‘s avonds lekker op de bank ploffen!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

In de zomer heeft een Tweeling het altijd druk met feestjes en andere leuke activiteiten. De zomer is jouw favoriete tijd en deze maanden vliegen dan ook snel voorbij. Maar toch is het goed om aan het einde van de zomervakantie nog eventjes écht te genieten. Ga in augustus op vakantie, nog even een momentje voor jezelf pakken voordat de herfst begint.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Ben je een Kreeft? Dan kan je niet wachten totdat de zomer weer begint. Jij houdt enorm van de hoge temperaturen en het felle zonnetje. Het is voor jou dan ook het beste om direct aan het begin van de Nederlandse zomer weg te gaan. Ga in juni naar je favoriete vakantiebestemming dan zijn de temperaturen daar al heel erg lekker!

Lees ook:
Dit is dé beste kerstfilm om te kijken volgens je sterrenbeeld

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Zoals we weten vinden Leeuwen het heerlijk om in het middelpunt te staan. Het zou je dan ook niks verbazen dat hun favoriete dag hun eigen verjaardag is! Ga daarom op je verjaardag lekker op vakantie en vier je birthday in het buitenland.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als Maagd wil je niet té lang weg van huis, want anders krijg je heimwee naar je vrienden en familie. Maar het is wel belangrijk om even te ontsnappen uit je dagelijkse leventje. Kies er dan voor om een korte trip te maken in oktober. Zo kan je van de Nederlandse herfst genieten, maar ook nog even in de zon liggen 😉 Perfect combo!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De vakantiekriebels komen bij de Weegschaal altijd al erg vroeg omhoog. In het voorjaar ben jij al helemaal ready to go! Geef aan deze gevoelens toe en ga in mei al lekker op reis. Zoek even uit waar de temperaturen het fijnste zijn en boek je ticket!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen houden wel van een zon, zee, strand vakantie, maar het gelukkigst maak je hen met een winters tripje! Ga wintersporten, het Noorderlicht spotten of maak lange wandelingen door de sneeuw. In februari is de beste maand om naar het noorden te reizen, dus pak deze kans!

Lees ook:
Voor déze drie sterrenbeelden wordt november een lastige maand

Boogschutter (23 oktober – 21 november)

De Boogschutter kan best wel eens last hebben van een enorme winterdip. Voor dit sterrenbeeld is maart de beste maand om op vakantie te gaan. Na die lange, sippe periode is het tijd voor wat leuks! Geniet ervan en pak je koffer!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken houden niet van té warm weer, maar hebben wel een goede dosis aan vitamine D nodig! Pak in september de auto en ga lekker genieten van een tripje in Europa. Je hoeft dan niet te zweten op je vakantie, maar het weer is wel lekker aangenaam.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Zoals Ram heeft de Waterman ook écht een winterbreak nodig in het najaar. Het liefst gaat de Waterman er in januari een paar weken op uit. Chillen in de zon en even goed opladen om daarna in Nederland nog wat koude maandjes door te komen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Voor het sterrenbeeld Vissen is april de beste maand om op vakantie te gaan. In deze maand kunnen zij goed tot rust komen. Het weer mag dan wel onvoorspelbaar zijn in deze tijd van het jaar, maar dat vind Vissen helemaal niet erg.

Beeld: Pinterest