Celebs

Op déze bijzondere plek hebben Maan en Karel elkaar ontmoet

maan-karel-goldband

De geruchten die heel de zomer al rond gaan over Maan en Karel Gerlach van Goldband zijn eindelijk bevestigd. Gisteren verscheen hun nieuwe single samen en vandaag is de videoclip uitgekomen! Maan vertelt hoe ze Karel heeft leren kennen.

Karel is verliefd

In augustus heeft Karel gereageerd op de geruchten en gaf toe verliefd te zijn op zangeres Maan. Er kwam verder geen bevestiging of de twee dan ook daadwerkelijk samen zijn. Maan liet pas later van zich horen en vertelde vorige maand dat de twee het wel “heel leuk” hebben en “heel blij zijn samen”. Of ze nu officieel een relatie hebben is nog niet bekend, maar wij halen hier al genoeg uit hoor 😉

De love birds hebben nu samen een nummertje gemaakt en fans zijn laaiend enthousiast!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Ontmoeting

Maan was te gast bij de 538 Middag show met Frank, hier werd zij uiteraard ondervraagd over de mogelijke relatie met zanger Karel van Goldband. Ze vertelde dat de twee elkaar hebben ontmoeten tijdens een awardshow en dat ze geregeld bij de optredens van de band kwam kijken. “Ik was bezig met een album en wilde hun er graag bij hebben”, legt ze uit. Zo gezegd, zo gedaan. Karel en Maan doken de studio in en daar is hun nieuwe single ‘Stiekem’ uit voortgekomen. En zo is de vonk uiteindelijk overgeslagen!

Maan is nog erg terughoudend over de details over de prille relatie en wil er niet te veel over kwijt. “Dit soort dingen zijn ook privé en aan jezelf om uit te zoeken en te ontdekken”, aldus de zangeres. Ze vertelt dat het lied gaat over twee mensen die naar elkaar verlangen. Mhh, over wie zou dat dan gaan?! Maar Maan wil niet nog meer geruchten en maakt direct duidelijk “Niet per se over ons.”

Lees ook:
Karel Gerlach bevestigd geruchten rondom Maan: ‘Ik ben verliefd’

Stiekem

Ook al wil Maan het niet toegeven, wij vermoeden toch echt dat de nieuwe single ‘Stiekem’ over het begin gaat van hun relatie samen. It’s obvious, right?! De single kwam gisteren uit, maar is nu al door veel fans goed ontvangen! De reacties zijn positief en vandaag is óók al de videoclip uitgekomen!

Watch on YouTube

Must reads 👀