Celebs

Lynn van Ex On The Beach onthult of ze écht intiem is geweest met Nick

Instagram

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is in volle gang en aan drama hebben we absoluut geen tekort. Ook tussen Nick en Lynn is er inmiddels al het een en ander voorgevallen, maar niemand weet nou eigenlijk precies wat. Nick houdt namelijk vol dat ze alleen maar gezoend hebben, terwijl Lynn beweert dat er meer is gebeurd. Maar wat is nou de waarheid? Lynn vertelt het in de nieuwe RUMAGTV!

Dít is er echt gebeurd tussen EOTB Lynn en Nick

In Ex On The Beach beweert Lynn dat de twee intiem zijn geweest, terwijl Nick dat ontkent. Dus wat is er nou echt gebeurd?

Ex van Nick

Vorige week zagen we dat er een nieuwe dame de villa inkwam: Anne, de ex van Nick. Ze trof Nick toen op een nogal bijzondere manier aan; hij lag namelijk in bed met twee dames. Hij had hiervoor al het een en ander uitgespookt met Lynn, maar is hier niet helemaal eerlijk over geweest tegenover Anne. Lynn heeft daardoor haar kant van het verhaal vertelt, wat een enorme discussie veroorzaakte. Nick hield namelijk stellig vol dat er alleen gezoend was, terwijl Lynn erbij bleef dat ze ook met elkaar naar bed waren geweest.

Vechten met Romée

De hele discussie tussen Lynn en Nick heeft heel wat aangewakkerd in de villa. Anne wist bijvoorbeeld niet of Nick wel te vertrouwen was en ook Romée had er helemaal genoeg van. Zij zag Lynn namelijk als de leugenaar, en kon dit niet zo goed hebben. ”Je zit me nou echt tot hier”, zei Romée. Hierna escaleerde het en vloog Romée Lynn in de haren. Heftig!

Zijn Lynn en Nick intiem geweest?

Maar goed, wat is nu eigenlijk de waarheid? Lynn vertelt haar verhaal in de nieuwste aflevering van RUMAGTV. En wat blijkt? Ze is dus inderdaad niet naar bed geweest met Nick. Presentator Fawry (Farja Farvardin) vraagt om iets meer uitleg waarom Lynn hier dan over heeft gelogen. ”We zaten in de jacuzzi en hij zei continu: ‘Als we op date gaan, dan gaan we stiekem een keer naar de wc.’ Zo is het echt gegaan, dit keer geen leugen”, vertelt de blondine erover. Helaas is dat toiletbezoekje er nooit van gekomen, omdat de cameraman ertussen kwam. ”Die sprong ertussen, want dat mag niet. Maar dat is natuurlijk niet in de aflevering gekomen.”

Lees ook
OMG! Déze deelnemers uit Ex On The Beach maken hun comeback in de villa

Dat Nick bij aankomst van zijn ex vol bleef houden dat er niks tussen hen was gebeurd, was voor Lynn de druppel die de emmer deed overlopen. ”Hij zei steeds: ‘Nee, dat heb ik niet gezegd.’ En daar kon ik niet tegen. Waarom ga je iets stiekem doen? Zeg het dan ook gewoon”, vertelt ze erover. ”En toen dacht ik: ik ga m’n eigen niet voor schut laten zetten, dan zeg ik wel gewoon dat we sex hebben gehad.” Dat verklaart alles!

Bekijk het volledige interview hieronder:

Watch on YouTube

Beeld: Instagram

Must reads 👀