Lifestyle

Alles wat je wil weten over de nieuwe ‘Lucky Girl Syndrome’-trend

lucky-girl-syndrome

Als je het nog niet voorbij hebt zien komen of het simpelweg niet snapt zijn wij er om je uit te leggen hoe deze trend werkt. Dit is namelijk alles wat je wil weten over de nieuwe ‘Lucky Girl Syndrome’-trend die nu viral gaat op TikTok. 

Manifesteren

Wellicht komt de term, manifesteren, je wel al bekend voor. Manifesteren wil zeggen dat je met wat je denkt, zegt en voelt, je eigen werkelijkheid creëert. Het is dus het creëren van je eigen realiteit, iets waar het Lucky Girl-syndroom in de kern ook omdraait. Echter gaat deze vorm van manifestatie meer om het manifesteren van geluk in je leven. Maar hoe werkt dat dan en werkt dat voor iedereen?

Lucky Girl-syndroom

Het Lucky Girl-syndroom is het idee dat zolang je gelooft dat de dingen in het leven op jouw manier zullen gaan, ze dat ook zullen doen. Het is een beetje te vergelijken met de wet van aanname: alles waarvan jij denkt dat het waar is, zal werkelijkheid worden. Je leeft simpel gezegd naar je eigen waarheid. Dus zolang jij gelooft dat je geluk aantrekt, zal dit volgens het Lucky Girl-syndroom daadwerkelijk gebeuren.

Lees ook:
Dit is volgens TikTok hét wondermiddel om griep tegen te gaan

Proberen waard?

Als we TikTok moeten geloven is deze vorm van manifestatie de sleutel tot een gelukkig leven. Echter denken we dat je niet op deze manier naar deze trend moet kijken. Zie het eerder als een manier om positief te denken en positiever te leven. Als je gelooft dat het goed met je gaat en alles op z’n plek zal vallen kan dit alleen maar een hele positieve impact hebben op je mentale gezondheid. Je mentale gezondheid is immers de belangrijkste factor voor een ‘gelukkig’ leven. Probeer deze vorm van manifestatie dus zeker uit, maar wees niet te streng voor jezelf als je ook nog weleens diepte punten ervaart. Zonder de diepte punten ervaar je ook geen hoogte punten zullen we maar zeggen.

View post on TikTok

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: pinterest

Must reads 👀