Celebs

OMG! Luca van Ex On The Beach ondergaat cosmetische ingreep

luca-ex-on-the-beach

Luca was een veelbesproken deelnemer van Ex On The Beach: Double Dutch. Hij deed mee aan het achtste seizoen van het spraakmakende programma. Luca heeft nu besloten om, net als veel andere deelnemers, wat aan zijn gezicht te laten doen, en op TikTok is het resultaat te zien.

Ex On The Beach Luca zet fillers in kaak en kin

Luca heeft aan zijn gezicht laten sleutelen. Benieuwd hoe hij er uit ziet na deze plastische chirurgie? Op TikTok plaatst hij het resultaat.

Deelname Ex On The Beach

Luca behoorde bij de originele deelnemers van seizoen acht van Ex On The Beach Double Dutch. Hij werd na een beslissing van medekandidaat Stevie, weggestuurd uit de villa. Zij moest van de tablet of terror kiezen of ze Randy, haar ex, terug de zee in wilde sturen. Als zij dit niet wilde doen, moest ze drie andere kandidaten naar huis sturen. Ze besloot helaas voor Luca, Lars en Tcheutche dat zij het programma moesten verlaten. Gelukkig hield Luca’s EOTB avontuur hier niet op. Hij bleef op Gran Canaria, en tijdens de bootparty kwam hij samen met Lars op jetski’s aan. Zij mochten samen terugkomen in de villa.

Lees ook:
WOW! Zo zag Romee van Ex On The Beach er vroeger uit

Cosmetische ingreep

Luca heeft nu hij weer terug is besloten om wat fillers in zijn gezicht te laten zetten. Hij ging hiervoor naar De Gezichtskliniek. En op TikTok hebben zij het resultaat gedeeld. Luca heeft zowel in zijn kaak als in zijn kin fillers laten zetten. Hierdoor zou je een strakkere kaaklijn kunnen krijgen. “Met hyaluronzuur filler kan je de kaaklijn weer verstrakken en de onderkin laten verdwijnen”, is er te lezen op de website van de Gezichtskliniek. De behandeling duurt volgens de site maar 5 tot 15 minuten en na twee weken zie je pas het uiteindelijke resultaat. Toch kunnen we nu al de before and after beelden op TikTok bekijken:

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @lucaghianii

Must reads 👀