News

Luca van EOTB over het opvliegende karakter van Romée: ‘Echt een afknapper’

luca-eotb-over-romee

Het was Luca die in de derde aflevering van Ex On The Beach door een keuze van Stevie naar huis werd gestuurd. Gelukkig mochten hij en Lars terugkomen in het programma, maar dit zorgde al snel voor een hele hoop drama. Vooral met Romée, zijn ex!

Luca vertelt over het opvliegende karakter van zijn ex Romée

“Ik vind dat ook gewoon een afknapper, als een vrouw zo vecht. Daar hou ik gewoon niet van.”

Afknapper

In de RTL Boulevard Reality Podcast vertelt Luca dat hij het niet altijd gezellig vond met zijn ex Romée. Eerst had je vaak ruzie met Lynn en daarna ging ze regelmatig op de vuist met Giovanna. “Bij elk wissewasje, baf, daar ging ze weer”, aldus Luca. “Ik vind dat ook gewoon een afknapper, als een vrouw zo vecht. Daar hou ik gewoon niet van.” Ook vertelt hij dat zelfs de security op een gegeven moment tegen Romée heeft gezegd: ‘Easy today please’. WOW!

Opvliegende karakter

Romée heeft eerder al laten weten dat ze zich normaal niet zo gedraagt. “Fun fact! Dat ik eigenlijk echt Buddha ben”, vertelde ze toen. “Je zit daar natuurlijk 24/7 op elkaars lip en vergeet niet dat je maar 50 minuten van 48 uur krijgt te zien. Er zijn dus vaak meerdere discussies of irritaties dan wat jullie zien op tv.”

Weggestuurd uit de villa

Stevie heeft in de derde aflevering drie mannen naar huis moeten sturen, zodat haar ex Randy in de villa kon blijven. Stevie vertelt in de podcast dat ze maar tien minuten had om haar beslissing te nemen. “Ik dacht, Randy komt net het strand oplopen en ik vind hem superleuk, hij maakt heel veel plezier en daar had ik gewoon een goede band mee.” Ook vertelt ze eerlijk dat ze vond dat Tcheutche niet zo goed in de groep lag en dat ze de minste connectie voelde bij Lars. Waarom ze ook Luca heeft weggestuurd? “Ja, ik dacht, om een beetje spanning in het programma te brengen, stuur ik Luca weg.”

Lees ook
OMG! Ook déze oude bekende kwam het strand opgelopen in Ex On The Beach

Kleurboek

“Ik dacht, als ik weg moet, moet ik weg”, vertelt Luca. “Ik kan er toch niks aan doen.” Hij kreeg een kwartier de tijd om zijn koffer te pakken en de villa te verlaten. Hij vloog niet naar Nederland, maar zat ergens in een hotel vlakbij. “Net als Expeditie Robinson, afvallerseiland. Dat hebben we ook op Ex On The Beach”, grapt Stevie. En wat doe je dan al die tijd om jezelf te vermaken? Luca had een kleurboek gekocht om zichzelf te vermaken. Die hadden we niet zien aankomen! Haha.

Beeld: MTV

Must reads 👀