Celebs

Luca Borsato over nieuwe vriend van moeder Leontine: ‘Het is spannend’

luca-borsato-relatie-ouders

We hebben de laatste tijd veel gehoord over Luca Borsato, en dan voornamelijk over zijn eigen relatie. Maar zijn familie is ook weer veel in het nieuws, onder andere over de nieuwe vlam van zijn moeder Leontine. Nu doet hij in een interview met Weekend een boekje open over de relatie van zijn ouders. 

Scheiding van Marco Borsato en Leontine

Al eerder werd bekend dat Marco Borsato en Leontine tijd apart van elkaar namen. Er gingen verschillende geruchten rond over de reden van de breuk, maar de details bleven goed verborgen. Sinds kort is Leontine weer gelukkig in de liefde met John Huiberts. Luca Borsato laat weten blij voor haar te zijn, ook al betekent het dat de relatie van zijn ouders definitief voorbij is. “Het liefst had ik natuurlijk dat mijn vader en moeder weer bij elkaar komen. Dat zou het allerfijnste zijn voor mij, mijn broertje en zusje. Anderzijds denk ik: zolang mijn moeder maar gelukkig is, dan is het goed. Dat is het belangrijkst. En natuurlijk geldt dat ook voor mijn vader. Het blijft moeilijk, maar we steunen elkaar allemaal, in alles. En dat blijven we ook doen als gezin. Iedereen is blij voor mijn moeder. Ja, ook mijn vader.”

Lees ook:
Daisy Piras over Luca Borsato: ‘Ik blijf natuurlijk wel op mijn hoede’

Nieuwe vlam

In het interview is Luca Borsato erg open en eerlijk over de relatie van zijn ouders, dus ook over nieuwe liefdes. Luca heeft de nieuwe liefde van Leontine nog niet ontmoet. Wel laat hij weten dat Senna en Jada hem wel al hebben gezien. “Mijn zusje en broertje hebben haar nieuwe vriend onlangs ontmoet. Zij vonden hem heel aardig en leuk”, vertelt Luca. Hij kijkt uit naar de eerste ontmoeting, maar vindt dit ook spannend. “Hij is toch de nieuwe partner van m’n moeder.”

Liefdesleven Marco

Aangezien Leontine weer helemaal gelukkig is in de liefde, vragen veel mensen zich af hoe het zit met Marco’s liefdesleven. Luca geeft een kort antwoord over het liefdesleven van Marco.“Voor zover ik weet, heeft mijn vader geen nieuwe vriendin. Hij is alleen”, maakt Luca duidelijk.

Beeld: Instagram: @luca_borsato