Celebs

Luca Borsato deelt reden van zijn break-up: ‘Ik ben een grens overgegaan’

luca-borsato-break-up

Luca Borsato heeft op zijn Instagram Stories een boekje open gedaan over zijn break-up met Daisy Piras. Nadat Daisy op haar Instagram heeft laten weten dat het over en uit is, geeft Luca nu aan dat hij ‘een flinke grens’ is overgegaan. Zo heeft hij volgens zijn post ‘overschrijdend contact met andere vrouwen’ gehad. Oei!

Luca Borsato deelt reden van zijn relatie breuk met Daisy Piras

“Ik had het nooit mogen doen”, liet hij weten in zijn Instagram Stories.

Uit elkaar

Eerder deze week heeft Daisy Piras op Instagram gedeeld dat de relatie tussen haar en Luca Borsato voorbij is. Het stel was al één jaar samen en zijn zelfs samen gaan wonen. Daisy vertelde zelf het volgende over de break-up: “Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte gunnen”. Eerder waren er al geruchten over dat Luca Borsato contact zou hebben gehad met meerdere vrouwen tijdens zijn relatie met Daisy.

De tekst gaat verder onder de foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook
Luca Borsato deelt emotioneel verhaal op Instagram: ‘Ik ben mijn eigen persoon met mijn eigen verhaal’

‘Flinke grens overgegaan’

Na de geruchten over de relatie breuk heeft Luca Borsato nu op zijn Instagram Stories wat duidelijkheid gegeven. “Voordat er verschillende dingen gezegd worden over de situatie wil ik graag wat benadrukken”, begint hij zijn verhaal. In zijn statement schrijft hij: “Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen.” Volgens zijn post is hij zich “heel erg bewust” van zijn acties en gaat hij hard werken om een beter mens te worden.

De tekst gaat verder onder de foto

Liefde voor elkaar

Luca Borsato laat ook in zijn statement weten dat in zijn ogen Daisy een wereldvrouw is, en dat hij van haar houdt met alles wat hij heeft. “Deze beslissing is niet makkelijk voor ons beide. We houden zielsveel van elkaar. Maar voor nu gaan we als vrienden verder”, vertelt Luca in zijn bericht. Net als Daisy laat hij weten dat hij graag wat rust wil om alles langzaam een plek te geven. “We zullen er altijd voor elkaar zijn. No matter what. En dat is iets wat ik diep koesteren zal. Voor altijd”, sluit hij zijn bericht af.

Bron: graziaBeeld: Instagram: @luca_borsato