Celebs

Oh no! Luca Borsato en Daisy Piras zijn uit elkaar

luca-borsato-daisy-piras

Iets minder leuk nieuws voor Luca Borsato en Daisy Piras. Het stel heeft besloten om na ruim één jaar een punt achter hun relatie te zetten. De twee vierden onlangs nog hun jublileum en woonden ook al een tijdje samen.

Luca Borsato en Daisy Piras zetten een punt achter hun relatie

Het stel vierden twee weken geleden nog hun 1-jarige anniversary en woonde sinds kort ook samen. Maar helaas is niets wat het lijkt, want Daisy liet gisteren op haar Instagram weten een punt achter hun relatie te hebben gezet.

Als vrienden verder gaan

Op Instagram deelde Daisy het volgende: “Luca en ik hebben samen besloten om voor nu als vrienden verder te gaan. Verder heb ik niet de behoefte om op alles in te gaan en hoop ik dat jullie ons voor nu even wat ruimte gunnen”, aldus Daisy. Daarnaast deelde ze  eerder ook al een TikTok op haar Instagram Stories met een tekst die leek te verwijzen naar hun break-up: “De bitterste pil die ik dit jaar heb moeten slikken was leren dat hoe goed je ook voor iemand kunt zijn. Hoe veel je ook van diegene kunt houden. Dat ze je de rug kunnen en zullen toekeren. Er zit niets anders op dan doorzetten en verdergaan.”

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Luca Borsato deelt emotioneel verhaal op Instagram: ‘Ik ben mijn eigen persoon met mijn eigen verhaal’

Yvonne Coldeweijer

Volgens Yvonne Coldeweijer zit de vork anders in de steel. Zo liet zij een aantal dagen geleden al via haar Instagram Stories weten dat Luca Borsato met andere meisjes zou praatte tijdens zijn relatie met Daisy. Hij vertelde onder andere dat hij niet goed in zijn relatie zat en het gevoel had alsof zijn vriendin hem niet begreep: “Op een gegeven moment werden de gesprekken ook seksueel getint. En op het moment dat Luca een post maakte dat hij en Daisy gingen samenwonen, ontving een meisje op hetzelfde moment seksueel getinte foto’s van Luca”, aldus Coldeweijer. Vervolgens kreeg Daisy een bericht dat een andere vrouw voor een langere tijd met Luca zou hebben gepraat, daar reageerde Daisy niet verbaasd op. “Ik geloof het direct dat doet ie vaker”, schreef ze toen. Dit zijn natuurlijk geruchten, dus wij zijn heel erg benieuwd of Daisy en Luca hier nog duidelijkheid over zullen geven en in de tussentijd houden we jullie op de hoogte!

Beeld: Instagram: @luca_borsato

Must reads 👀