Celebs

Cute! Luca Borsato deelt lieve post op Instagram voor anniversary met Daisy

Celine
luca-borsato-daisy

Luca Borsato en Daisy Piras, die je kunt kennen van Temptation Island, zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar. Onlangs deelde Luca een schattige post op Instagram ter ere van hun eenjarige jubileum. How cute! 

Luca Borsato en Daisy Piras vieren hun eenjarige jubileum

“Ik ben nog steeds zenuwachtig om bij je in de buurt te zijn”, deelt Luca op zijn Instagram.

‘Mijn meisje’

Op Instagram heeft Luca een aantal lieve foto’s en video’s gedeeld ter ere van hun eenjarig jubileum. “Al veel langer voel je als mijn meisje”, schrijft Luca. “Maar dit is onze dag. 8 augustus 2021. De dag dat ik je eindelijk durfde te vragen als ‘mijn vriendinnetje’.”

Nog steeds kriebels

“Klinkt gek. Maar ik ben vandaag de dag nog steeds zenuwachtig om in je buurt te zijn. Die kriebels verdwijnen niet en dat is zo’n fijn gevoel”, gaat Luca verder. “Lieve Daisy. Ik zal er altijd voor je zijn. No matter what. Ik hou je heel dichtbij en ben met alle trots van dien jouw beste maatje en lover in één. Op ons leven samen lieverd.”

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Baby nieuws! Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees in verwachting van tweede kindje

Volgende stap in relatie

Eind vorig jaar maakte het stel bekend dat ze aan het zoeken waren naar een huis waar ze samen willen gaan wonen. “We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden”, vertelde Daisy destijds aan Shownieuws. En dat blijkt inmiddels gelukt te zijn. De twee wonen inmiddels al een tijdje samen.

Lovestory

Tijdens een Q&A heeft Daisy laten weten hoe de twee elkaar hebben ontmoet. “We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel”, legde ze uit. Daisy vertelde dat 8 augustus ook de trouwdatum van haar inmiddels gescheiden ouders is. Maar hoe hebben ze elkaar leren kennen dan? “Ik ben in zijn DM’s geslided”, vertelt ze.

Beeld: instagram @lucaborsato

Must reads 👀