Celebs

Aha! Dit deed Luca op de dagen dat hij niet in de EOTB-villa was

luca

Ook het huidige seizoen van Ex On The Beach gaat weer de boeken in als een heftige. Luca, één van de originals, werd halverwege de serie weggestuurd, maar kwam een paar dagen later weer terug. Nu onthult hij wat hij al die dagen heeft gedaan!

Dit is wat Luca deed op de dagen dat hij niet in de villa was

Wat hij daar deed komt ons wel heel bekend voor…

Luca wordt naar huis gestuurd

Het is inmiddels alweer heel wat afleveringen geleden: Randy, de ex van Stevie, kwam het strand opgelopen. Bij aankomst in de villa moest Stevie een lastige keuze maken: of ze moest haar ex terug de zee insturen, of ze moest drie anderen in de villa terug naar huis sturen. En deze keuze moest ze binnen tien minuten maken! Uiteindelijk koos ze ervoor om drie mensen terug naar huis te sturen, om haar ex te redden.

”Ik dacht, Randy komt net het strand opgelopen en ik vind Randy superleuk, hij maakt heel veel plezier en ik heb een hele goede band met hem”, vertelt Stevie in de RTL Boulevard Reality Podcast. ”Tcheutche daar had ik niet zoveel mee, die had ik al aan de kant geschoven. Ik vond hem best wel terughoudend”, gaat ze verder. ”Lars, daar had ik ook niet zoveel mee. Die was er pas net en ik had er niet echt een connectie mee. En om het een beetje spannend te maken in het programma, stuurde ik Luca naar huis.” En spannend was deze keuze zeker!

No hard feelings

Ondanks dat we ons kunnen voorstellen dat geen van de drie jongens blij was met de keuze, neemt Luca het haar niet kwalijk. ”Ja als ik weg moet, moet ik weg. Wat doe je eraan? Ik kan er toch niks aan doen”, zegt hij erover. En veel tijd om zijn koffers in te pakken had hij niet. ”Ik had ook maar tien minuten of een kwartier om mijn koffer te pakken en weg was ik.” Gelukkig kwam de Twentse casanova enkele dagen later alweer terug in de villa! Maar wat heeft hij in de tussentijd gedaan?

Lees ook
Jennifer en Stevie delen alle juicy geheimen van Ex On The Beach

Afvallerseiland

Het klinkt ons bekend in de oren; we kennen het namelijk ook van de populaire reality serie Expeditie Robinson. Luca bracht zijn tijd namelijk door op het afvallerseiland! ”Het is net als Expeditie [Robinson], ken je dat? Afvallerseiland. Nou, dat hebben we ook op Ex on the Beach”, zegt Stevie er lachend over.

Gelukkig ging het Luca wel iets beter af dan de Expeditie Robinson kandidaten. ”Ik had niks te klagen, all inclusive”, vertelt Luca over zijn verblijf. Hij heeft in totaal vier dagen op dit eiland doorgebracht. ”Maandag einde van de dag ging ik eruit en vrijdag aan het begin kwam ik er weer in, in de ochtend.” En wat hij die vier dagen heeft gedaan om de tijd te doden? ”Ik had een kleurboek gekocht en ik heb gekleurd. Gewoon die mandala’s. Ja, wat moet je?” OMG! Dat zagen wij niet aankomen.

Bron: GraziaBeeld: Instagram @lucaghianii

Must reads 👀