Lifestyle

Voldoet jouw lover aan deze tien dingen? Dan is hij een blijvertje!

Het kan zijn dat jij nu een lover hebt, maar je toch jezelf afvraagt of hij wel echt dé ware is. Als je 100% zeker weet dat hij een blijvertje is kan je toekomst plannen gaan maken, maar anders is dat niet handig en dan kan je jezelf alleen maar kwetsen.

Als je deze dingen herkent bij je lover, dan is hij een blijvertje

Voldoet jouw lover aan de volgende 10 dingen? Dan is de kans heel groot dat hij een blijvertje is…

1. Hij zegt dat hij van je houdt

Dit is misschien wel een van de grootste stappen die je kan zetten in een relatie en ook een van de eerste. We hebben het natuurlijk over het L-woord. Als een jongen jou de liefde durft te verklaren is het meestal wel een blijvertje, maar uiteraard moet dit wel gemeend zijn! ‘I Love You‘ tegen iemand zeggen is niet zomaar iets…

2. Jullie hebben dezelfde toekomst plannen

Tsja als je lover echt een blijvertje blijkt te zijn kan je pas echt gaan nadenken over de toekomst. Gaan jullie trouwen en is dit de vader van je kinderen of is hij maar voor tijdelijk… Soms kan het best stressvol zijn om je te gaan focussen op je toekomst, dus doe dat dan ook op jullie eigen tempo. Elkaar aan het lijntje houden is niet de bedoeling van een relatie.

3. Hij durft zich kwetsbaar op te stellen

Soms is de combinatie mannen en emoties totaal geen succes, maar toch is dit anders als het een blijvertje is. Hij durft zich dan kwetsbaar op te zetten en zijn slechte momenten met jou te delen. Als jullie je allebei kwetsbaar op durven te stellen is de relatie vaak heel sterk. Zeg ook vooral tegen elkaar wat jullie dwars zit.

4. Hij onthoudt alles wat je zegt

Ook al heb je het maar één keer heel snel gezegd, hij slaat alles op wat je zegt. Hij luistert dus ook altijd heel aandachtig naar je en alles wat jij deelt boeit hem ook.

Lees ook
Zoveel serieuze relaties zul je in je leven hebben volgens je sterrenbeeld

5. Hij wilt je voorstellen aan zijn ouders

Wow! Iemand voorstellen aan je ouders doe je ook niet zomaar. Als hij wilt dat jij zijn parents ontmoet is dit een goed teken. Hij is een blijvertje!

6. Hij steunt je bij al je dromen, ook als deze niet helemaal realistisch zijn

Iedereen heeft dromen, een paar van die dromen zijn realistisch en een paar zullen waarschijnlijk altijd dromen blijven. Dat is nou eenmaal zou, maar gelukkig staat jouw lover altijd achter je. Ook al zijn je dromen af en toe een beetje gek.

7. Zelfs op je lelijkste momenten vindt hij je knap

Of je nou mega vet haar hebt, geen make-up draagt, of wallen van hier tot de andere kant van de wereld hebt maakt niet uit. Hij vindt je op elk moment van de dag mooi en zegt dit ook altijd tegen je. Zelfs als je slaapt of wakker wordt met allemaal afdrukken van je kussen op je gezicht.

8. Jouw familie en vrienden zijn gek op hem

Soms hebben jij en je lover nou eenmaal een iets andere planning. Jullie vinden dat prima, maar jouw familie vindt het toch altijd wel heel jammer als hij niet mee komt. Ze zijn namelijk heel gek op hem. Dat geldt ook voor je vriendinnen, want als ze jouw uitnodigen vragen ze altijd meteen: ‘komt je boy ook gezellig mee?’

Lees ook
Love birds opgelet! Dit zijn tips om je relatie spannend en leuk te houden

9. Hij weet precies hoe hij jou kan opvrolijken

Als jij verdrietig of gewoon in een slechte bui bent voelt hij dat meteen. Gelukkig kan hij jou zonder dat je ook maar iets tegen hem hoeft te zeggen opvrolijken. Hoe fijn is dat?!

10. Door hem zit jij lekker in je vel

Bij hem kan je 100% jezelf zijn. Hij vindt namelijk alle kanten leuk aan jou en hij accepteert je helemaal zoals je bent. Of het je nou een make-up loos monster gezicht hebt, een brak hoofd of dat je poedel naakt door de slaapkamer loopt maakt niet uit. Het kan allemaal bij hem en je voelt je op je gemak. Als je met hem bent ben je dan ook helemaal jezelf. Be you!

Beeld: pinterest