Lifestyle

Voldoet jouw lover aan deze tien dingen? Dan is hij een blijvertje!

blijvertje

Mocht je een lover hebben, maar je jezelf toch afvragen of diegene echt de ware is? Hebben wij de checklist voor jou! Op deze manier weet je 100% zeker dat jouw lover een blijvertje is. Als je deze 10 dingen herkent, moet je jouw blijvertje niet meer loslaten.

1. Je lover zegt dat ‘ie van je houdt

Dit is misschien wel een van de grootste stappen die je kan zetten in een relatie en ook een van de eerste. We hebben het natuurlijk over het L-woord. Als je partner jou de liefde durft te verklaren is het meestal wel een blijvertje, maar uiteraard moet dit wel gemeend zijn! ‘I Love You‘ tegen iemand zeggen is niet zomaar iets…

2. Jullie hebben dezelfde toekomst plannen

Tja als je lover echt een blijvertje blijkt te zijn kan je pas echt beginnen met het maken van toekomstplannen. Gaan jullie trouwen en is dit de vader of moeder van je kinderen of is diegene maar voor tijdelijk… Soms kan het best stressvol zijn om je te gaan focussen op je toekomst, dus doe dat dan ook op jullie eigen tempo. Elkaar aan het lijntje houden is niet de bedoeling van een relatie.

3. Je lover durft zich kwetsbaar op te stellen

Het tonen van emoties kan voor sommigen een big deal zijn. Als jouw partner zich wel kwetsbaar op durft te stellen, betekent dit dat diegene zich vertrouwd en veilig voelt bij jou. Het is namelijk belangrijk om zowel de mooie momenten als de moeilijke momenten met elkaar te delen. Als jullie je allebei kwetsbaar op durven te stellen is de relatie vaak heel sterk. Zeg ook vooral tegen elkaar wat jullie dwars zit.

4. Onthoudt alles wat je zegt

Ook al heb je het maar één keer heel snel gezegd, je relatie slaat alles op wat je zegt en luistert dus altijd heel aandachtig naar je. Eigenlijk vindt jouw lover alles wat uit jouw mond komt wel interessant. Wat heel fijn is want jij kletst de oren van iemands hoofd!

Lees ook
Zoveel serieuze relaties zul je in je leven hebben volgens je sterrenbeeld

5. Meeting the parents

Wow! Iemand voorstellen aan je ouders doe je ook niet zomaar. Als je lover het belangrijk vindt om zichzelf aan jouw ouders voor te stellen is dit een heel goed teken. Een nog beter teken als jouw ouders je partner goed bij je vinden passen en ‘goed keuren’. Als mama het zegt is het echt een blijvertje toch?

6. Je lover steunt je dromen

Iedereen heeft dromen, een paar van die dromen zijn realistisch en een paar zullen waarschijnlijk altijd dromen blijven. Dat is nou eenmaal zou, maar gelukkig staat jouw lover altijd achter je. Ook al zijn je dromen af en toe een beetje gek.

7. Zelfs op je lelijkste momenten vindt je lover je knap

Of je nou mega vet haar hebt, geen make-up draagt, of wallen van hier tot de andere kant van de wereld hebt, maakt jouw lover geen bal uit. Hij of zij vindt je op elk moment van de dag mooi en zegt dit ook altijd tegen je. Zelfs als je slaapt of wakker wordt met allemaal afdrukken van je kussen op je gezicht.

8. Jouw familie en vrienden zijn gek op je lover

Soms hebben jij en je lover nou eenmaal een iets andere planning. Jullie vinden dat prima, maar jouw familie vindt het toch altijd wel heel jammer als hij of zij niet mee komt. Ze zijn namelijk helemaal gek op je lover. Dat geldt ook voor je vriendinnen, want als ze jouw uitnodigen vragen ze altijd meteen: ‘komt je liefje ook gezellig mee?’

Lees ook
Love birds opgelet! Dit zijn tips om je relatie spannend en leuk te houden

9. Je lover kan je altijd opvrolijken

Je lover voelt het meteen als jij verdrietig of gewoon in een slechte bui bent. Gelukkig weet je partner precies wat ‘ie moet doen om jouw weer op te vrolijken, zonder dat je ook maar iets hoeft te zeggen. Hoe fijn is dat?!

10. Jij zit lekker in je vel

Bij je liefje kan je 100% jezelf zijn. Hij of zij vindt namelijk alle kanten leuk aan jou en accepteert je helemaal zoals je bent. Of je nou een make-up loos monster gezicht hebt, een brak hoofd of dat je poedel naakt door de slaapkamer loopt maakt niets uit. Het kan allemaal bij je lover en je voelt je op je gemak. Als jullie samen zijn kan je 100% jezelf zijn. Be you!

Beeld: pinterest