Horoscoop

Oe la la! Dit is de love language van jouw sterrenbeeld

De manier waarop jij jouw liefde toont aan andere heet ook wel jouw love language. Dit kun je doen door cadeautjes te geven, complimentjes te maken of door lieve aanrakingen. Maar wist je eigenlijk al dat niet iedereen dezelfde love language spreekt en dit afhankelijk is van jouw sterrenbeeld? Lees snel verder, want zo kom je er ook achter hoe jouw crush zijn of haar liefde toont. Very interesting

Dit is de love language van jouw sterrenbeeld

Erachter komen welke gebaren jij graag ontvangt tijdens een relatie is handig, maar erachter komen wat jouw crush graag zou willen is misschien nog wel handiger. Zo kun je hem of haar namelijk helemaal inpakken en dat is natuurlijk wat je wil, toch?

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd geeft niet zoveel om lieve woordjes als: “wat zie je er goed uit” en “wat ben je een schat”. Nee, zij geven meer om daden van hun geliefde en krijgen dan ook het liefste cadeautjes die echt veel voor hen betekenen. Hoe je erachter kunt komen of de Maagd iets voor je voelt? Dat merk je wel aan de subtiele aanrakingen die de Maagd je geeft…

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw schreeuwt het gevoel dat zij voor iemand hebben het liefst van de daken en daarnaast  staat de Leeuw ook bekend om zijn/haar loyaliteit naar hun partner. Dat is dan ook de manier waarop zij hun liefde uiten: zij laten met hun trouw namelijk zijn hoeveel anderen voor hen betekenen, maar zelf krijgen zij ook graag wat bevestiging van hun lover zij vinden het namelijk heerlijk om complimenten te krijgen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De Tweeling vindt communicatie het allerbelangrijkste in de liefde en zij zijn dan ook altijd eerlijk tegen hun lover en vertellen altijd duidelijk wat zij nodig hebben in een relatie, waardoor er geen verwarring kan ontstaan. Ideaal en wat zij het liefst ontvangen? Dat zijn lieve complimenten en mooie woorden!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal doet er altijd alles aan om hun partner tevreden te houden en daarom geven ze hun lover graag cadeautjes of plannen ze verrassingen. Die verrassingen en cadeautjes zijn ook precies wat zij leuk vinden, dus als je een chocoladereep met ik vind je lief of een mooi kettinkje tegen komt is dat misschien best leuk om te geven! 😉

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Steenbok is meer van de daden dan de lieve woorden net als de Maagd. Zij raken hun lover dan ook het liefste de hele dag aan en hebben veel behoefte aan fysieke aanrakingen… Waar zij dan ook gelukkig van woorden? Is inderdaad van aandacht…

Lees ook
Déze drie sterrenbeelden zijn echte roddeltantes

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman houdt veel van vrijheid, maar is andere kant ook gek op zijn/haar lover. Zo vinden ze het belangrijk om hun liefde te tonen door veel tijd samen door te brengen en wat zij terug verwachten is dan ook een lover die ook veel tijd in hun relatie investeert, maar ook iemand die hen niet te veel claimt, want eigen hobby’s vinden zij ook een belangrijk onderdeel in een relatie.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn ongelofelijk romantisch en uiten hun liefde dan ook door middel van lieve woordjes en laten we eerlijk zijn een complimentje als “ik ben blij met jou in mijn leven” of “wat ben je prachtig”  is niet verkeerd, right? De Vissen verwachten voor al die complimentjes natuurlijk wel iets terug en zij krijgen dan ook het liefste cadeautjes van hun lover. Tja wie niet…

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram laat hun liefde graag zien door cadeaus te geven en veel tijd aan hun partner te besteden. Zelf houden zij ervan om cadeaus te ontvangen en positieve woordjes van hun lover te horen. Zo te horen zit je bij elk sterrenbeeld wel goed met een cadeautje!

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter  brengt graag veel quality time door met hun lover en laten hun liefde graag zien door leuke vakanties of mooie cadeautjes. Heel leuk, maar de Boogschutter verwacht andersom wel dat je genoeg tijd voor hen vrij maakt.

Lees ook
Oei! Déze sterrenbeelden hebben een heftige shopverslaving

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is al snel een beetje op de achtergrond en laat hun partner alle besluiten nemen, maar dit zal niet altijd zo zijn. Als een Kreeft zich namelijk op zijn/haar gemak voelt willen ze hun lover namelijk verzorgen en aanraken. Andersom verwachten zij ook dat hun partner hun goed verzorgt.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier kennen we als mega koppig, maar zij hebben ook een hele andere kant. In een relatie hebben zij namelijk een zachte kant, waarbij zij hun liefde het liefste uiten in de vorm van mooie cadeautjes. Als een van de weinige sterrenbeelden houden zij dan weer niet zo van cadeautjes en kun je hen veel beter een lekkere warme knuffel geven of een kus met veel gevoel!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn gek op kleine aanrakingen en besteden het liefste alle aandacht aan hun lover, maar pas op dit verwachten ze ook terug. Schorpioenen houden namelijk heel veel van fysieke aanrakingen.

Beeld: pinterest