Astrologie

Dit is jouw love language op basis van je sterrenbeeld

love-language-sterrrenbeeld

Iedereen laat op een andere manier zien dat ze om je geven. De manier waarop jij het liefst liefde deelt en ontvangt verschilt per persoon, dit noemen we je love language. Je hebt vijf verschillende en deze sluit aan op je sterrenbeeld! Check hier welke love language bij jou of bij je crush hoort op basis van het sterrenbeeld! :-)

Ram &  Leeuw: woorden van bevestiging

Iemand die deze love language heeft ontvangt graag complimenten en hoort graag bevestigende woorden zoals ‘ik hou van jou’. Deze twee vuurtekens zijn erg gesteld op de lieve woordjes van hun partner. Een lief complimentje hier en daar is dus de weg naar jouw hart. Je krijgt graag waardering voor de dingen die jij doet.

Tweelingen, Vissen en Boogschutter: quality time

Bij deze love language komen de gevoelens van liefde vooral uit het spenderen van tijd met elkaar. Nu is het dan ook heel belangrijk dat hier wel alle aandacht naar toe gaat en dat jouw partner niet met andere dingen bezig is. Door tijd met elkaar door te brengen bouw je vertrouwen op en dat is voor deze drie sterrenbeelden super belangrijk! Jullie kunnen onzeker worden over de relatie als gemaakte afspraken worden afgezegd, of als het lijkt alsof je partner niet luistert naar wat jullie zeggen.

Steenbok en Weegschaal: cadeautjes krijgen

Je vindt het heerlijk om cadeautjes te krijgen van je partner. Hiermee zeggen wij niet dat je alleen maar overspoeld wilt worden met luxe cadeau’s. Nee, het draait er om dat tijdens het kopen van het cadeau aan jullie gedacht is. Als er tijd in het cadeau zit en het iets is dat precies bij je past dan voel jij je het meest geliefd. Jij bent vaak zelf ook al ver voor een verjaardag of feestdag bezig met cadeautjes uitzoeken voor de mensen waarvan jij houdt.

Lees ook:
Dit is waarom je volgens je sterrenbeeld je ware liefde nog niet bent tegen gekomen

Schorpioen en Stier: fysieke aanraking

Jij haalt je gevoel van liefde vooral uit fysieke aanrakingen. Hierbij kun je denken aan meer dan alleen intimiteit. Denk aan knuffelen, hand in hand lopen of gewoon even een arm om je heen. Een aanraking betekent heel veel voor jou. Ook kunnen je vrienden dit merken. Jij geeft waarschijnlijk graag knuffels aan je besties als je ze ziet.

Waterman, Kreeft, Maagd: hulp bieden

Het motto ‘actions speak louder than words’ past perfect bij deze sterrenbeelden. Jij voelt je ontzettend geliefd als je geholpen wordt door een ander. En dan voornamelijk als je door een moeilijke periode gaat. Dit hoeven geen ontzettend grote acties te zijn. Denk aan eten voor je koken als je een drukke werkdag hebt gehad, daar wordt jij nou echt blij van. Je bent blij met alles wat de ander voor jou doet, als dat laat zien dat er echt aan jou gedacht is.

Beeld: pinterest