News

OMG! Déze Love Islander wilde eigenlijk niet naar de reünie komen

love-islander-reünie

De Love Island Valentine's Reünie staat sinds vandaag op Videoland. Niks blijft ongezegd en déze deelneemster wilde eigenlijk liever niet komen!

Love Island Valentine’s Reunion

Vandaag is de Love Island Valentine’s Reunion online gekomen op Videoland. In deze speciale aflevering blikken alle Islander van het vorige seizoen terug op hun deelname. Er zijn heel wat liefdeskoppels hand in hand de villa uitgelopen, maar niet alle relaties hielden stand. Presentatoren Viktor Verhulst en Holly Brood ondervragen de realitysterren over de stand van zaken. Zo weten we allemaal hoe het is afgelopen met het winnende stel Jotti en Cas. In de aflevering lopen de spanningen hoog op en déze Love Islander wilde in eerste instantie helemaal niet komen naar de reünie!

‘Je hebt mij heel erg gekwetst’

De fans (en wij ook!) zijn natuurlijk heel benieuwd hoe de confrontatie tussen Jotti en Cas eraan toe is gegaan tijdens de Love Island reünie. Cas is namelijk niet trouw geweest in hun relatie en het contact dat hij met andere vrouwen had, was uiteindelijk hetgeen dat de break-up heeft veroorzaakt. Jotti pakt tijdens de special haar kans en gaat de confrontatie aan met haar ex.

“Je mag het wel weten: ik wilde eerst eigenlijk helemaal niet komen, omdat je me heel erg gekwetst hebt”, begint Jotti, terwijl ze haar tranen probeert binnen te houden. De blondine legt uit dat ze zich na de relatie heel onzeker heeft gevoeld. “Ik snap echt niet dat je dat kan doen bij iemand die je graag ziet. Ik heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag: waarom in godsnaam?”

Lees ook:
OMG! Jotti haalt uit naar Cas in Love Island-reünie: ‘Heb je gelogen?’

View post on Instagram
 

‘Waarschijnlijk haat je me’

Cas voelt zich duidelijk onwennig en legt uit dat het ‘enorm dom en stom’ is wat hij heeft gedaan. “Dat is jouw fout in deze situatie. Je hebt een relatie samen met z’n tweeën en iets komt ergens vandaan. Het is heel makkelijk om iets op iemand af te schuiven”, antwoord Jotti verontwaardigd. De Love Islander maakt duidelijk dat ze dit geen excuus vindt om vreemd te gaan. “Had dan de ballen gehad om mij te dumpen.”

Het overspel heeft Jotti zó onzeker gemaakt dat haar carrière hieronder heeft geleden. “Jij beseft niet wat dat met iemand doet. Ik heb geen modellenwerk meer gedaan. Je hebt me zo onzeker gemaakt. Was gewoon eerlijk geweest, hoe hard dat ook is. Je moet gewoon niet liegen Cas!”

Ex-vriendje Cas geeft aan dat hij niet sterk genoeg was om een punt achter de relatie te zetten. “Waarschijnlijk haat je me en dat mag. Dat begrijp ik”, aldus Cas. Hier heeft de Love Islander geen energie meer voor een gaat er niet te diep op in tijdens de reünie. Ze sluit af met: “Ik haat jou niet, maar ik moet je ook niet meer in mijn leven hebben.”

Beeld: videoland