News

De reden dat Love Island-deelnemers zonnebrillen dragen in bed

love island zonnebrillen

Als je regelmatig Love Island kijkt, dan is het je waarschijnlijk wel eens opgevallen dat de Islanders soms een zonnebril dragen in bed. Wij dachten altijd dat dit kwam door de felle lampen in de slaapkamer, maar Adam Collard, die meedeed aan seizoen vier van Love Island UK, onthult in een podcast wat nu de echte reden is waarom Love Island-deelnemers zonnebrillen dragen in bed.

Love Island

In Love Island wordt een groep sexy vrijgezelle dames en heren tussen de twintig en dertig jaar oud naar een prachtige villa gestuurd, waar ze op zoek gaan naar de ware liefde. Om in het programma te blijven, moeten de singles koppels vormen. Heb je aan het einde van een koppelperiode geen partner gevonden, dan moet je helaas de villa verlaten. De Islanders slapen met ze allen in een grote zaal. Je hoort dus alles en dan hebben we het niet alleen over een snurkende deelnemer. Ook de uitgebreide zoensessies zijn niet te missen. Daarnaast dragen de Love Island-deelnemers regelmatig zonnebrillen in bed, maar wat is hier de reden voor?

Opnametijden

Adam Collard deed een bijzondere onthulling over het programma in de podcast, thenotsofitcouple. Hij deed mee aan het vierde seizoen van Love Island UK en vertelt dat ze daar als deelnemers alles behalve normale opnametijden hebben. “In seizoen vier, de eerste keer dat ik meedeed, gingen Kendall en ik op een Date”, vertelt Adam. “Dat was natuurlijk super romantisch, in het donker met allemaal lampjes. Maar toen we in de auto daar naartoe gingen, was het 4 uur ’s nachts.” Wanneer wij dus allemaal denken dat ze gezellig in de avond samen een date hebben, is het ondertussen alweer bijna ochtend.

Zonnebrillen

De reden van deze opnametijden is eigenlijk best wel logisch, maar toch hadden wij het écht niet verwacht. “Ze hebben het beste licht nodig voor onder andere de beeldschermen”, stelt Adam. “Het slaapritme is zo ongeveer, opstaan rond 1 uur ’s middags en dan ga je weer slapen rond 4 of 5 uur ’s nachts.” Wij begrijpen nu wel waarom de Love Island-deelnemers zo vaak met zonnebrillen in bed liggen, want dit is natuurlijk geen normaal slaapritme.

View post on Instagram
 
Beeld: Love Island