News

Huh?! Deze Love Island UK-deelnemer heeft Nederlandse roots

love-island-uk

Het nieuwe Nederlandse seizoen van Love Island is in aantocht. Maar gelukkig kunnen we tot die tijd nog wel genieten van het Love Island UK seizoen dat nu te zien is op Videoland. In dit seizoen hebben onlangs kennis mogen maken met bombshell Scott van der Sluis en deze blijkt dus Nederlandse roots te hebben.

Love Island UK

We kunnen momenteel volop genieten van het nieuwe seizoen van Love Island UK. En die zit weer bomvol liefde, drama en heel veel knappe singles. Ze beginnen het seizoen altijd met een aantal singles die koppels moeten vormen, maar daarna komen er altijd weer wat nieuwe singles bij, ook wel de bombshells genoemd. En een nieuwe bombshell sprong er voor ons wel gelijk uit, want hij heeft namelijk Nederlandse roots.

Scott van der Sluis

We zagen Scott van der Sluis de villa betreden als bombshell. Deze knapperd komt uit Noord-Wales en staat vooral bekend om zijn indrukwekkende voetbalcarrière. “Ik was de jongste keeper die ooit in het nationale team van Wales speelde! Toen ik 16 was en bij Swansea speelde, kreeg ik een telefoontje van de keeperstrainer van Wales met de uitnodiging om met het eerste team mee te trainen. Ik mocht zitten en dineren met Aaron Ramsey en het Welsh voetbalteam! Ik was onder de indruk toen ze het jaar daarvoor de Eurofinale haalden, ze waren mijn idolen”, aldus Scott.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Op deze datum verschijnt het nieuwe seizoen van Love Island

Wat hij meeneemt naar het nieuwe seizoen van Love Island UK? “Energie. Ik zal wat grappen maken, brutaal zijn en ik ben een flirt! Ik ben een heel sterke persoonlijkheid, dus als ik iets zie waar ik het niet mee eens ben, zal er zeker vuurwerk zijn!”, laat de knapperd weten. Wij zijn heel benieuwd naar Scott en hopen nog veel van hem te mogen zien.

Beeld: Love Island UK