News

Love Island-Rowéna Verdaasdonk bevallen van eerste kindje

rowena-verdaasdonk-bevallen

Op Instagram heeft Rowéna Verdaasdonk, samen met haar vriend, bekendgemaakt dat ze is bevallen van haar eerste zoontje. Pak de beschuit met muisjes alvast maar!

Rowéna Verdaasdonk

Rowéna Verdaasdonk is bekend van haar deelname aan Love Island. Ondanks dat ze daar geen liefde heeft kunnen vinden is ze wel alweer een lange tijd gelukkig samen met haar vriend. Ze heeft op Instagram al bekendgemaakt dat ze in verwachting was van haar eerste kindje en ook de gender reveal party werd groots gedeeld op social media. En nu was er nog meer goed nieuws wat ze kon delen met haar volgers.

Bevallen van zoontje

De oud-deelneemster van Love Island laat op Instagram weten dat ze is bevallen van haar eerste zoontje. “Our world is complete”, deelt ze met haar volgers. Haar zoontje Alessio is vorige week op 13 september ter wereld gekomen. Ze deelt samen met haar vriend een aantal foto’s van haar zoontje. Op de foto zien we dat hij een Dior pakje aanheeft. Cute!

Angst voor bevalling

Eerder gaf Rowéna antwoord op een aantal vragen in een Q&A op Instagram. Ze liet weten dat ze in eerste instantie best wel opkeek tegen het moment van de bevalling, maar na een aantal maanden veranderde dat gevoel. “Nu is mijn gevoel helemaal omgeslagen, haha. Het klinkt misschien raar, maar ik kijk er nu echt naar uit!”, schreef ze destijds op Instagram. “Ik probeerde niet te veel aan angst of pijn te denken want hoe dan ook, het moet goed komen. Zoveel vrouwen is het gelukt dus heb er alle vertrouwen in! En we kunnen gewoon echt niet wachten om de baby te ontmoeten natuurlijk.” Wij wensen Rowéna en haar kersverse gezinnetje veel geluk toe de komende tijd.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @rowenaverdaasdonk