News

Zien: Love Island-Rosa deelt geweldige transformatie op Instagram

Love Island Rosa kopie 2

Rosa Mol was de eerste 'curvy girl' die meedeed aan het programma Love Island. Ze was dan ook voor veel kijkers een voorbeeld. Maar toch deelt Rosa nu twee jaar later een geweldige transformatie met al haar volgers op Instagram.

Love Island-Rosa

Rosa Mol deed in 2021 mee aan het programma Love Island. Het programma waar de deelnemende kandidaten op zoek gaan naar hun ware liefde. Rosa was de eerste curvy girl die meedeed aan deze datingshow. “Ik ben de kickstart geweest voor curvy meisjes in Love Island. Ik denk, aan alle berichtjes te zien, dat Nederland daar echt op wachtte.” Rosa was dus voor veel mensen een voorbeeld, maar toch voelde ze zich twee jaar geleden niet helemaal op haar gemak. De Love Island-ster besloot daarom om flink wat kilo’s af te vallen.

Transformatie

Rosa is de afgelopen twee jaar heel vaak in de sportschool geweest. Op haar Instagram laat ze nu dan ook met veel trots haar transformatie zien. Ze deelde namelijk een before- en afterfoto van twee jaar geleden vs. nu. De resultaten zijn echt geweldig, want ze is maar liefst 28 kilo afvallen in twee jaar. “Van 3 keer per week samen sporten naar nu meestal 5 keer in de week alleen”, schrijft ze onder de foto. Ook bedankt ze haar personal trainer voor de kans die hij haar had gegeven. “Het was zeker niet makkelijk, vooral als je net begint. Daarom is een routine en discipline super belangrijk”, aldus Rosa.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Love Island Joan Pronk geeft update over zwangerschap

Belangrijke boodschap

Niet alleen wilde Rosa graag haar transformatie delen met haar volgers, maar de beauty had ook nog een belangrijke boodschap. “Mijn doel 2 jaar geleden was om me fitter en gezonder te voelen. Ik lette niet op hoeveel kilo eraf ging, maar hoe ik me hierbij voelde. Uiteindelijk is dat namelijk het belangrijkst”, aldus Rosa. Als laatste schreef de blondine nog: ”Nu 2 jaar later heb ik een andere levensstijl ontwikkeld met balans, genieten is namelijk belangrijk! Ik hoop hiermee anderen te inspireren, never give up.” Wij zijn in ieder geval ontzettend trots op Rosa haar prachtige transformatie ;-).

Beeld: Love Island