Celebs

OMG! Déze Love Island-ster is opgepakt in Dubai

love-island-opgepakt

Het hebben van verdovende middelen is natuurlijk in alle landen verboden, maar in Dubai staan er wel hele strenge straffen op. Déze Love Island-ster heeft zich niet aan de regels gehouden en is op het vliegveld in Dubai opgepakt!

Verenigde Arabische Emiraten

Het bezit van sterke verdovende middelen is eigenlijk nergens toegestaan en zeker niet als je hiermee de grens over wil gaan. Doe je dit wel, dan wil je natuurlijk niet gepakt worden én vooral niet als je op dat moment in Dubai bent! In de Verenigde Arabische Emiraten kan het bezit van één korreltje poeder al zorgen voor een gevangenisstraf van minimaal drie maanden of een boete van maximaal €25.000! Saaay what?! Daar was déze Love Island-ster waarschijnlijk niet van op de hoogte en is hiervoor dus opgepakt!

Lees ook:
Wait what?! Is Jade Anna samen met déze Love Islander?

Kaz Crossley

Islander Kaz Crossley, van de UK-versie, is op het vliegveld in Abu Dhabi aangehouden. Ze is door de strenge politie en meegenomen naar het bureau. De beauty was op doorreis richting Thailand, maar heeft haar tweede vlucht dus nooit gehaald. Kaz was niet op heterdaad gepakt, maar de politie heeft vermoedelijk de onderstaande video van de realityster gezien. Hierin zie je dat Kaz een lijntje snuift terwijl zij in november 2022 op vakantie was in Dubai. Niet alleen het smokkelen, maar ook het bezit én het gebruik wordt hier heel serieus genomen en is ten strengste verboden. Voor ‘recreatief gebruik’ kan je al tot 20 jaar celstraf krijgen!

Het ziet er naar uit dat Kaz een hele wilde avond heeft gehad vorig jaar, maar wij denken dat ze daar nu wel spijt van heeft. De realityster claimt op Instagram een hele gezonde levensstijl te hebben, maar voor een lijntje wil zij dus nog wel een uitzondering maken. Het is nog niet bekend welke straf de Love Island-ster krijgt en wat er is gebeurd nadat ze is opgepakt, maar dit verhaal gaat zeker nog wel een staartje krijgen!

View post on Twitter

Beeld: love island uk

Must reads 👀