News

Baby nieuws: Love Island-Lio bevallen van eerste kindje

love-island-lio-bevallen

Op Instagram hebben oud Love Island-deelnemers Lio Verborgh en haar lover Marvin Trentels heel goed nieuws gedeeld. Lio is namelijk bevallen van hun eerste kindje. Dit goede nieuws delen ze met een lieve foto.

Lio Verborgh en Marvin Trentels

Als je fan bent van Love Island, dan hoeven we je vast niet meer te vertellen wie Lio en Marvin zijn. De twee leerden elkaar kennen toen ze in 2022 meededen aan het populaire programma. De vonk sprong gelijk over in de villa, maar deden het wel rustig aan. En dat leek goed te werken, maar helaas was het voor de kijkers niet genoeg, want ze hebben de finale helaas niet gehaald. Maar dat maakt voor Lio en Marvin niets uit, want de liefde hield stand en ze zijn nog steeds happy together.

En het was zelfs tijd voor de volgende stap in hun relatie, want in maart kwamen ze met het goede nieuws dat ze een kindje verwachten. En Lio heeft haar volgers regelmatig een update gegeven over haar zwangerschap. Zo hebben we tijdens de gender reveal gezien dat het stel een jongetje krijgt. En ook de babybuik van Lio heeft veel aandacht gekregen op social media.

Bevallen van zoontje

Inmiddels is de zwangerschap van Lio al voorbij, want op Instagram deelde het stel dat Lio is bevallen van hun zoontje. Op de foto die ze delen zien we een heel klein handje van de pasgeborenen. “When our world fits in our arms”, schrijven ze bij de foto. Zo lief!

En dat is niet het enige wat de volgers van het stel is opgevallen, want hun zoontje heeft ook een prachtige naam gekregen. “Jack Trentels. 30 augustus, 3115gram & 49cm”, staat er onder de foto geschreven. Wij wensen Lio en Marvin heel veel geluk toe met hun gezinnetje.

View post on Instagram
 

Beeld: instagram: @lioverborgh