News

Love Island-Lena onthult hoe het nu gaat tussen haar en Imad

love-island-lena-bekende-ex

In de nieuwste aflevering van Love Island hebben we kunnen zien hoe Lena besloot om Love Island te verlaten. En ze was niet de enige Islander die de villa ging verlaten, want ook haar koppelpartner Imad maakte een bijzonder besluit en wilde samen met Lena de villa verlaten. Nu heeft Lena op Instagram een berichtje geplaatst waarin ze laat weten hoe het nu gaat met haar en of er nog een toekomst is met Imad.

Lena vertrekt uit Love Island

Aan het einde van de nieuwste aflevering van Love Island zagen we dat Lena het besluit nam om de Love Island villa te verlaten, tot grote verbazing van haar mede Islanders. En als Imad in tranen uitbarst, wordt er al snel bekend dat hij ook de villa zal verlaten. “Ik heb hier iemand gevonden die mij supergoed heeft laten voelen en waar ik gevoelens voor heb. Zoals ik tijdens het laatste vuurkorf zei: ‘Als wij moeten vertrekken, dan gaan we samen’. Ik heb het gevoel dat ik al alles heb gewonnen, dankzij haar”, aldus Imad.

Op Instagram deelt Lena nu een openhartig bericht met de reden van haar vertrek. “Zoals jullie wellicht gezien hebben, maakte ik de keuze om zelf uit de villa te stappen”, schrijft ze. “Ik ben enorm dankbaar voor dit mooie avontuur waarbij ik prachtige mensen leerde kennen.” Ze laat weten dat ze een tijdje lang een ongezonde relatie heeft gehad en dit dan ook de reden was dat ze de villa van Love Island verliet. “Ik beloofde mezelf exact een jaar geleden – na het beëindigen van een ongezonde relatie – dat ik voortaan altijd voor mezelf zou kiezen. Ik heb mij in het verleden vaak weggecijferd voor een ander waardoor ik mezelf volledig verloor, deze keer wou ik het niet zover laten komen. Laat dit een teken zijn voor alle mensen die momenteel in een ongelukkige of ongezonde situatie zitten: er is altijd een uitweg, hoe moeilijk ook.”

View post on Instagram
 

Hoe nu verder met Imad?

En ook Imad heeft dus besloten om de Love Island-villa te verlaten. Hij wilde niet meer verder als Lena geen optie meer zou zijn. En ook daar wil Lena graag nog het een en ander over kwijt. “Ik wil vermelden dat het spontane vertrek van mijn koppelpartner ook voor mij heel onverwachts kwam. Dit is een enorm mooi gebaar dat ik koester”, aldus Lena. En ondanks alle gevoelens voor elkaar hebben ze toch besloten om niet meer samen verder te gaan. “Ondanks ons bijzondere avontuur en de oprechte gevoelens die werden uitgesproken, hebben we na enkele diepe gesprekken besloten dat ons verhaal geen vervolg kent. We gunnen elkaar alleen maar goeds.”

Beeld: Love Island