Celebs

Baby-news! Dit Love Island-koppel is in verwachting

love-island-koppel-in-verwachting

Deze twee love birds zijn pas een paar maanden samen, maar ze zijn nu al ready voor de volgende stap. Dit Love Island-koppel is namelijk in verwachting!

Love Island-koppel

In het afgelopen seizoen van Love Island hebben Lio Verborg en Marvin Trentels elkaar leren kennen. De opnames voor het seizoen werden vorig jaar augustus opgenomen, dus de twee love birds kennen elkaar pas een half jaartje. Ze zijn tot over hun oren verliefd en ze laten er zeker geen gras over groeien! Het Love Island-koppel is namelijk in verwachting van hun eerste kindje!

Lees ook:
Baby news! Rihanna onthult tweede zwangerschap bij Super Bowl

In verwachting

het Love-Island koppel deelde gisteren met al hun volgers op Instagram dat Lio in verwachting is van hun eerste kindje! Op de zoete post zien we de parents to be elkaar een kus geven met de foto’s van de echo in hun handen. “Een nieuw avontuur gaat beginnen”, schrijft het stel bij de foto. Wanneer het nieuwe familielid verwacht wordt hebben ze niet bekend gemaakt en ook het geslacht blijft nog even een geheim.

Naast dat de tortelduifjes zelf dolgelukkig zijn om dit nieuws te delen, zijn hun mede Love Islanders ook blij voor het stel! “JA JA JAAAA!!! Zo blij voor jullie”, schrijft Raphaella Deuringer onder de foto. En Lisa Moerman reageert “Omg, ik wist het! Proficiat. De eerste Love Island baby.”

View post on Instagram
 
Beeld: love island

Must reads 👀