News

Love Island-Esmee over Job: ‘Ik was heel erg verliefd op hem’

love island esmee

Eating With My Ex is weer van start en we zijn super excited om weer te genieten van al dit drama. Zo hebben we onder andere Channah en Quentin en Chris en Jakop al voorbij zien komen. Aankomende vrijdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering met niemand minder dan Love Island-winnaars Job en Esmee. Spannend!

Job & Esmee

Love Island-Esmee was weer ready om te daten en deed mee aan het nieuwe seizoen van het bekende datingprogramma. Zij was hier op zoek naar haar ware liefde. Tijdens het programma heeft zij deze ook zeker gevonden. De knappe brunette vormde samen met Job een koppel en zij werden stapel verliefd op elkaar. De twee maakte het tijdens Love Island officieel en wonnen het programma. Kort na de uitzendingen gingen Esmee en Job samenwonen en plaatste ze regelmatig romantische kiekjes. Helaas heeft de relatie geen stand gehouden, want zij besloten vorig jaar april uit elkaar te gaan.

View post on Instagram
 

Eating With My Ex

In Eating with my Ex: Going Dutch dineren twee bekende exen met elkaar om het een en ander uit te praten. In de aflevering van deze vrijdag schuiven exen Job en Esmee bij elkaar aan tafel om over hun relatie te praten. Esmee en Job besloten vorig jaar april uit elkaar te gaan na het Love Island-avontuur. Esmee was er dan ook kapot van en had ook geen idee hoe dit heeft kunnen gebeuren.

“Wij kwamen terug van Love Island en naar mijn idee was hij het écht voor mij”, onthult ze. “Ik was echt heel erg verliefd op hem. Maar wij zijn echt in een soort sneltrein gestapt: heel snel samenwonen, heel snel heel veel. En op een gegeven moment werd het gevoel van zijn kant minder.” Toch gaf Esmee niet op en probeerde zij hun relatie te redden. Helaas betekende dit wel dat zij zichzelf hierdoor helemaal verloor. ‘Ik raak de echte Esmee kwijt en ik moet nú voor mezelf kiezen’.

Lees ook: 
Love Island-Amandine deelt emotionele brief voor Islanders

Onbeantwoorde vragen

De brunette probeerde de break-up te accepteren, maar dit ging voor een langere tijd erg moeilijk. Esmee hoorde namelijk niets meer van Job en hierdoor kon zij het moeilijker voor zichzelf afsluiten. Doordat zij veel moeite heeft gehad met de breuk, hoopt zij haar laatste vragen te kunnen stellen tijdens Eating With My Ex. Zo hoopt ze vooral op de vraag: “Ben jij mij nu helemaal vergeten?”, eens en voor altijd een duidelijk antwoord te krijgen. We can’t wait!

Beeld: Instagram: @esmeecox