Celebs

Love Island Cas over break-up met Jotti: ‘Ik heb wat goed te maken’

jotti-cas-love-island

Love Island Jotti heeft vorige week bevestigd dat haar relatie met Cas tot een einde is gekomen. Het koppel is nu dan écht uit elkaar, uhm toch? Cas wil tóch nog één keer iets kwijt over de situatie.

Ontrouw

De hele situatie startte toen JuiceChannel geruchten verspreidde dat het tussen Jotti en Cas niet zo soepeltjes verliep, omdat Cas niet trouw geweest zou zijn. Vorige week kwam er antwoord op deze roddels en Jotti bevestigde in een berichtje op Instagram dat de twee inderdaad uit elkaar zijn. “Dankjewel voor de lieve en bezorgde berichtjes”, schrijft ze. “Helaas kloppen de roddels en heb ik de keuze moeten maken om de relatie tussen mij en Cas te beëindigen. Hopelijk gunnen jullie mij wat rust en begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is.” En zoals dat gaat in de juice-wereld, krijgen de twee géén rust en wordt er verder gespeculeerd, waardoor Cas even aan de bel trekt.

Reactie van Cas

“Er wordt momenteel gespeculeerd. Ik wil daarom even op de rem trappen”, reageert Cas op de uit de hand gelopen situatie. “Het gaat al een tijdje niet goed tussen Jotti en mij, maar vreemdgaan is niet aan de orde”, benadrukte de realityster nog even. De Love Islander liet weten dat hij zijn verhaal later die week bij Fawry Not Sawry en René Watzema zou doen, maar dat ging uiteindelijk niet meer door.

Later vertelde hij toch in een gesprek met René over de relatie. “Ik heb fouten gemaakt, daar heb ik heel veel spijt van,” geeft Cas toe. Hij vertelt dat hij niet trouw was aan Jotti en inderdaad berichten stuurde naar andere vrouwen. “Maar dat was uit onzekerheid, ik wist ook niet waarom ik dat deed. Er zijn ook vanuit de andere kant dingen gebeurd, maar daar ga ik niks over vertellen. Maar, Jotti en ik zijn nog niet uit elkaar.” Huh, dus we horen nu twee verschillende verhalen? Zijn Cas en Jotti van Love Island nu wel of niet uit elkaar?

Lees ook:
Cas vertelt over break-up met Jotti: ‘Vreemdgaan is niet aan de orde’

‘Laatste druppel’

Na het gesprek met René stuurt Cas nog even een Instagram-berichtje naar Fawry. “Wilde er nog even over kwijt dat ik gewoon niet netjes ben geweest naar Jotti toe”, stuurt hij naar de roddelkoning. “Heb niet laten zien hoe gek ik daadwerkelijk op haar ben en daarin zijn die berichten gewoon de laatste druppel geweest”, gaat de Islander verder. “Voor nu staat de relatie op stil en heb ik enorm wat goed te maken. Dat wil ik in alle rust kunnen doen en dus ga ik me er ook niet meer over uitspreken.” Op stil? Betekenen die woorden dan toch dat het uit is? Verwarrend! Wat denken jullie?

Beeld: instagram