News

Zijn Amandine en Jules van Love Island weer bij elkaar?

amandine-jules

Het derde seizoen van Love Island is helaas alweer voorbij, de winnaars zijn inmiddels bekend. Maar niet alle kijkers waren het daar mee eens. Zij vonden dat Amandine en Jules de échte winnaars van dit seizoen waren. Maar hoe zit het nu eigenlijk tussen die twee?

Love Island’s Amandine hint op een verzoening met Jules

Amandine laat weten dat de deur voor Jules nog wel op een kier staat.

Verkeerde keuze

Amandine was een van de deelneemsters van het derde seizoen van Love Island. Ze vormde een koppel samen met Jules, maar die kwam terug uit Casa Amor met Lisa en besloot Amandine te verlaten. Niet lang daarna kwam Jules erachter dat hij en Lisa toch geen match waren en hij een verkeerde keuze had gemaakt.

TikTok met Jules

Veel fans hoopten dat de Amandine en Jules ooit nog bij elkaar zouden komen, maar dat zag Amandine niet zo zitten. Maar daar blijkt afgelopen weekend veranderd te zijn. Ze plaatste een TikTok samen met Jules. En de fans, die waren enthousiast!

Bekijk de TikTok hieronder:

View post on TikTok

Lees ook
Love Island’s Amandine reageert op ‘smerige actie’ van Raphaëlla 

Tweede kans

Maar dat is nog niet alles! Jules was namelijk ook te zien in een live video op het Instagram-account van Amandine. Zullen de twee dan toch weer bij elkaar komen? Amandine heeft laten weten dat die kans er zeker is. “Ik heb altijd gezegd, nee, want ik ben geen tweede keuze. Maar aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt en Lisa ook van hem afhield in de villa, staat de deur toch een heel klein beetje open. Maar hij moet wel echt z’n best doen”, vertelt ze. Wij hopen in ieder geval van wel!

Bron: love realityBeeld: love island

Must reads 👀