Celebs

Love Island-Amandine deelt emotionele brief voor Islanders

amandine brief geschreven

Amandine kunnen we kennen van het vorige seizoen Love Island. We zagen allemaal dat zij een koppel vormde met Jules, maar door Casa Amor werden zij uit elkaar getrokken en besloot Amandine de villa te verlaten. Gelukkig hebben zij elkaar weer helemaal terug gevonden na het programma en deelt Amandine nu de brief die zij schreef toen ze haar Islanders achter moest laten.

Amandine Love Island

De 21-jarige Amandine begon haar avontuur op zoek naar liefde in de villa van Love Island. In het begin vond zij het nog lastig om haar plekje te vinden en had ze niet echt iemand op het oog. Maar al snel was daar bombshell, Jules. Amandine en Jules waren een sterk koppel in het afgelopen seizoen van Love Island. Toch besloot Jules na zijn verblijf in Casa Amor terug te keren met bombshell en oud-kandidate Lisa aan zijn zijde. Dit kwam voor Amandine als een enorme shock en zij had daarom besloten om de villa te verlaten. Toen Amandine haar koffers pakte had zij nog een brief geschreven voor haar Islanders en die deelt zij nu op Instagram.

Brief

Op Instagram deelt Amandine de brief die zij geschreven heeft. “Ik vond deze foto’s en dacht: ‘dit moet ik delen’”, begint Amandine. “Wanneer ik uit de villa stapte had ik enkele daagjes later nog een brief geschreven naar mijn ‘liefste Islanders’ Dit is hoe ik mijn gedachten bijhield, wat ik hun nog wou zeggen en hoe ik me voelde. Crazy dat dit al bijna een jaar geleden is. Maar ó zo een mooie periode met gouden momenten.”

In de brief is te lezen hoe de knappe blondine de meiden en jongens in de villa aanmoedigt om vooral zichzelf te blijven. “Mijn girls: wauw, wat een topvrouwen! Ik ben zo blij jullie te kennen, want op zo’n korte tijd zijn we veel voor elkaar gaan betekenen. Blijf zoals je bent, je gaat het ver schoppen als de powerwoman die jullie zijn.”

Ook heeft zij nog een paar mooie woorden voor de jongens in de villa. “Mijn boys: wat een toppers. Zorg voor onze girls. Ik heb jullie 1 voor 1 zien groeien tot de topmannen die jullie vandaag zijn. Jullie voelen als familie, de mensen waar ik het meest om geef.”

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Temptation Island-Iris vertelt op TikTok over haar gluurder

Jules

Ook schrijft zij in de brief over de situatie met Jules en de gebeurtenissen in de villa. “Wat betreft mij en Jules: wat gebeurd is, was niet heel mooi. Maar dat neemt niet weg dat hij nog steeds een topvrouw verdient die hem soms ook terug op z’n plaats kan zetten. Hij is een echte overthinker en gevoelige jongen.” Amandine vertrok helaas als single de villa, maar zij is nu alsnog super gelukkig in de liefde. Na de opnames hebben Jules en Amandine opnieuw de liefde gevonden bij elkaar. Tijdens de Valentin Reunion lieten de twee tortelduifjes weten dat zij al een tijdje aan het daten zijn. Hoe leuk is dat?!

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram: @amandinebonehill

Must reads 👀