Lifestyle

Dit opblaasbare lounge-eiland is perfect voor op het water

lounge-eiland-bol.com

Wat is nou lekkerder dan urenlang in het water dobberen? Urenlang in het water dobberen op een super-de-luxe lounge-eiland van Bol.com!

Luchtbedden

We hebben allemaal trauma’s overgehouden aan de opblaasbare luchtbedden. Vaak zijn ze van slechte kwaliteit, waardoor ze naar een paar keer gebruiken al kapot gaan. En als je een beetje pech hebt, blaas je er eentje op met een ieniemini gaatje erin, waardoor je luchtbed langzaam leegloopt zodra je in het water ligt. Super irritant! Maar deze luchtbed-trauma’s kunnen we eindelijk achter ons laten, dankzij dit lounge-eiland van Bol.com!

Lounge-eiland van Bol.com

Ja, je hoort het goed. Bol.com verkoopt een echt lounge-eiland. Althans, dat is waar het ons aan doet denken. Het is eigenlijk een heel groot luchtbed, maar dan een stuk luxer! Zo passen er wel twee tot drie personen op en zitten er twee bekerhouders in, zodat je ook je heerlijke cocktail mee het water in kan nemen. Daarnaast heeft dit lounge-eiland een opblaasbare rugleuning, zodat je kan rechtop kan zitten zonder last van je rug te krijgen! En het beste moet nog komen. Verbrand jij snel, of heb je soms ook wel genoeg van de zon? Dan is dit lounge-eiland gemaakt voor jou. Hij heeft namelijk ook een zonnescherm! Hoe handig is dat?

Lees ook:
OMG! Bol.com verkoopt frituurpan waar een heel pak frikandellen in past

Praktische informatie

Wij zijn eigenlijk al verkocht, maar een aantal dingen zijn misschien nog wel handig om te weten. We benoemden het eerder al, maar er passen zeker twee volwassen mensen op dit luchtbed. Hij kan namelijk tot 200 kg dragen! Maar zoals je misschien al wel had verwacht, is dit lounge-eiland geen klein dingetje dat je wel even in je koffer stopt. Hij is namelijk 150 cm hoog en 61 cm breed. Daarnaast weegt ie bijna tien kilo, waardoor je ‘m tijdens je vliegvakantie liever thuislaat. Er hangt een aardig prijskaartje aan; voor € 136,85 is ie van jou. Maar het is het helemaal waard!

Beeld: bol.com