Celebs

Louisa reageert op ruzie in Echte Meisjes: ‘Ik ben er niet trots op’

louisa-echte-meisjes-in-de-jungle

De eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle staan eindelijk online op Videoland. En wat een drama! Louisa reageert op haar ruzie die zij had met een van de deelneemster in Echte Meisjes.

Chaos in Laos

De strijd tussen de twaalf Echte Meisjes is van start gegaan in de jungle van Laos. In teams vechten ze voor een plek in de finale en willen ze er allemaal met de titel ‘koningin van de jungle’ vandoor gaan. Er zijn twee teams, team rood onderleiding van Annebel en team blauw onderleiding van Channah.

Tot Annebel’s ergernis wint team blauw de eerste twee proeven en moet haar team slapen in het primitieve ‘verliezers’ kamp. Als Annebel en haar teamgenoten “Yel, yel, yel, team blauw gaat naar de hel” roepen, schiet dat bij Michella en Louisa in het verkeerde keelgat. “Stelletje kinderachtige wijven”.

“Ik sla je tanden eruit”

Wanneer de derde proef wél door het rode team gewonnen wordt, kan het geluk niet meer op bij de meiden. Uit enthousiasme reageert Annebel dan ook blij. “”Zo voelt het nou, hè”, roept ze. En dat schiet bij Louisa in het verkeerde keelgat.

“Wat zei je nou?”, vraagt Louise verontschuldigd. “Je moet echt je bek gaan houden nou hoor, nep-wijf. Anders sla ik je tanden eruit. Wat sta je mij nou uit te dagen?” Esmee probeert in te grijpen, maar daar is Louisa niet van gediend. “Jij moet je bek houden als ik met haar bezig ben”, aldus Louisa.

Dan is de maat vol en stormt Louisa op Esmee af en geeft haar een enorme duw van een heuveltje af. Oei! Niet zo een goed begin van het seizoen.

View post on TikTok

Lees ook:
Jill Goede onzeker in Echte Meisjes: ‘Ik heb een opgeblazen kop

Reactie van Louisa

Niet alleen de kijkers, maar ook Louisa zelf vond het heftig om terug te zien. Ze heeft veel commentaar over zich heen gekregen nadat de tweede aflevering online kwam. Op Instagram reageert Louisa op haar deelname van Echte Meisjes in de Jungle en legt ze uit dat ze ‘niet trots is’ op de ruzie. De realityster legt uit dat ze graag positiviteit in het programma wilde brengen en dat alle pesterijen haar zwaar vielen.

“Wat kunnen meiden onder elkaar gemeen zijn. De een is een kikker, de ander een dikzak. Voor mij was dat af en toe slikken”, vertelt ze openhartig onder een Insta post. Ze legt uit hoe het gevecht tussen haar en Esmee is gebeurd.

“Die steekjes, yells en dingen die geroepen werden. Ja, ik trok het gewoon even niet en werd boos”, begint ze haar ‘verontschuldiging’. “Is niet goed te praten, maar het is gebeurd. Ik hoop ondanks alles dat iedereen genoten heeft van mij en van de rest.”

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @louisa.janssen