Celebs

Wait, what?! Krijgen Louisa Janssen en Michella Kox een eigen programma?

louisa-janssen-michella-kox

In de eerste paar afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle is er al heel wat gebeurd en we kunnen niet wachten op nog meer drama! Zo dachten Michella Kox en Louisa Janssen er ook over, want het lijkt erop dat dit powerduo mogelijk een eigen tv-programma krijgt!

Echte Meisjes in de Jungle

De meiden zitten nog maar net in de jungle en het gekibbel slaat al toe. En het blijft niet bij gekibbel, er ontstaan ruzies en er wordt zelfs gevochten. En Louisa Janssen speelde daar een grote rol in. Het ziet er dan ook naar uit dat haar tijd in het programma er alweer op zit. Medekandidaat Janice Blok heeft namelijk vertelt dat als je zou vechten, je het programma moet verlaten.

Louisa gaf teamgenoot Esmée Ipema een harde duw van een heuvel af en zij kwam op haar hoofd terecht. Het schijnt volgens Reality.nl dat Esmee hierdoor het programma vroegtijdig zou moeten verlaten en dat Louisa door dit gedrag naar huis wordt gestuurd. Maar niet getreurd voor de fans van deze ‘drama-queen‘, want ze deelt heel leuk (en mysterieus) nieuws op Instagram.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Hilarisch: dit detail over Echte Meisjes in de Jungle wist Fabiola niet 

Louisa en Michella

In de Instagram-post van Louisa zien we haar samen met Michella Kox voor een greenscreen staan. We zien de dames in felroze outfits, de een met hoge naaldhakken en de anders in sweatpants met chunky sneakers. In de tekst onder de foto is te lezen dat dit dus níét gaat om een extraatje van Echte Meisjes in de Jungle en het wordt ook geen videoclip. Wat dan wel?

Door de hashtags ‘newtvprogram’ en ‘pilot’ is het duidelijk dat ze twee dames een nieuw programma gaan maken, maar wat voor soort show moeten we ons hierbij voorstellen? Wij zijn niet de enige die nieuwsgierig zijn en de media gaat los na het horen van dit nieuwtje. Sommigen verwachten een nieuwe Geer en Goor-show. Mhhh, wie weet!

View post on Instagram
 

 

Beeld: rtl

Must reads 👀