Celebs

WOW! Loiza Lamers deelt spicy bikinifoto op Instagram

loiza-lamer-bikinifoto

In het afgelopen seizoen van Holland's Next Top Model zagen we Loiza Lamers schitteren als presentatrice. Maar ze kan zelf natuurlijk ook hartstikke mooi poseren en dit laat ze dan ook graag zien aan haar volgers! Loiza Lamers deelt namelijk een prachtige bikinifoto op Instagram!

Loiza Lamers

Presentatrice en topmodel Loiza Lamers is momenteel lekker op Curaçao aan het genieten van het zonnetje. Wanneer een celeb op vakantie is, wordt dit natuurlijk wel even gedeeld met de volgers. We zagen Loiza een paar dagen geleden met haar prachtige wilde krullen genieten van een ijskoffie op het terras en nu is ze aan het chillen op het strand! Living life! 

Gister deelde de blondine met al haar volgers een sexy vakantiekiekje in haar bikini! Onder de bikinifoto heeft Loiza Lamers “(Blue) Curaçao🌴” geschreven. Het topmodel overdonderd haar fans en de positieve reacties stromen binnen! Als je de foto ziet, begrijp je heel goed waar de hart-emoji’s vandaan komen 😉

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Janice Blok deelt pikante bikinifoto’s op haar Instagram 

Reacties

Heel bekend en onbekend Nederland heeft de foto van Loiza geliked en hun mening achtergelaten in de comments. Miss Envy Peru, winnares van Drag Race Holland, reageert “Beeeldig ❤️❤️”. Anderen reageren “That’s hot 🔥” en “Deze bikini!! Ik wilde hem, was te laat, jij Rockt hem 1000% beter”, plaatst iemand anders onder het vakantiekiekje.

Waar Loiza Lamers graag mooie plaatjes deelt op Instagram en met de prachtige bikinifoto the perfect life laat zien, vindt ze het ook belangrijk om de échte kant van haar leven te laten zien. In haar Stories deelt ze haar eigen bikinifoto met daarna de ‘real life’ versie. Te leuk!

Beeld: instagram @loizalamers

Must reads 👀