Celebs

Loiza Lamers openhartig over kinderwens: ‘Het is gewoon jammer’

loiza kinderwens

Loiza Lamers, die we allemaal kennen van haar deelname aan het programma Holland's Next Top Model, is inmiddels alweer een tijdje samen met liefje Jelle Ploeg. In de podcast 30 Minuten Rauw, van Ruud de Wild vertelt ze nu openhartig over haar kinderwens.

Loiza Lamers

Loiza Lamers won in 2015 het programma Holland’s Next Top Model en is sindsdien niet meer weg te denken uit de modellenwereld. Zij is ook dolgelukkig met haar vriend Jelle Ploeg en zij hebben kortgeleden hun familie uitgebreid met een schattig hondje. Hoe leuk is dat! Maar Loiza heeft ook zeker nog een kinderwens en wil graag met haar vriend het gezin nog verder uitbreiden.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Zien! Fabiola Volkers deelt groots nieuws op Instagram

Kinderwens

In de podcast ’30 Minuten Rauw’ vertelt Loiza openhartig over haar kinderwens. “Wil je een draagmoeder? Wil je adoptie? Ik weet niet”, aldus Loiza. Het koppel is wel aan het nadenken over andere mogelijkheden, maar zijn er nog niet uit. “Dat is iets wat we moeten gaan ontdekken, waar we over zouden moeten praten”, vervolgt Loiza. Loiza heeft veel vriendinnen om haar heen die zwanger zijn en zij is heel blij voor hen. “Maar ik voel ook wel een bepaald verdriet soms. Dat ik denk van: o, ik wil het ook zo graag meemaken. Het is gewoon jammer dat ik dat niet meemaak op die manier”, zegt de blondine. “Het baby’tje in mijn buik, dat van mij komt, dat kan gewoon niet”, aldus Loiza.

Dat Loiza geen kinderen van zichzelf kan krijgen, betekent niet dat zij een andere baby niet als eigen familie kan zien. “Een van mijn beste vriendinnetjes is twee jaar terug bevallen. Dat kindje voelt zo eigen. Die kleine, die staat op de achtergrond van mijn telefoon. Het voelt niet als mijn kind, maar het voelt als echt mijn nichtje. Terwijl het van m’n beste vriendin is.”

Beeld: Instagram: @loizalamers

Must reads 👀