News

Gelekt: op deze locatie werd ‘Wie Is De Mol?’ 2024 opgenomen

locatie-wie-is-de-mol

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? komt er weer bijna aan. Daarom wordt er weer veel gespeculeerd over de mogelijke kandidaten, de mogelijke mol en waar dit nieuwe seizoen zal worden opgenomen. En over dit laatste lijkt er nu het een en ander bekend te zijn. Zo heeft De Telegraaf op het forum van het programma een opvallende foto gevonden.

Wie is De Mol?

Afgelopen seizoen van Wie Is De Mol was weer even spannend als de 22 seizoenen die we daarvoor hebben gekeken. We zagen hoe journalist Daniël Verlaan presentator Jurre Geluk wist te ontmaskeren als mol en daarmee het programma won.

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat het programma op televisie te zien was, hoogtijd dus voor een nieuw seizoen, vinden fans van Wie Is De Mol?. Er wordt ook alweer veel gespeculeerd over mogelijke kandidaten en over waar het nieuwe seizoen wordt opgenomen. Dit alles gebeurt op het Wie Is De Mol?-forum. En daar vond De Telegraaf een opvallende foto.

Opvallende foto op forum

Het was Sam Mol, een van de actieve leden op het Wie Is De Mol?-forum, die een foto deelde van een mogelijke volgende locatie van het programma. Op de foto zien we een theater waar een groot orkest op het podium staat. Verder zien we ook een cameraman en presentator Rik van de Westelaken op de foto.

Maar in welke plaats staat dit theater? Een ander lid van het forum lijkt te weten dat dit theater in Yucatán ligt, de hoofdstad van Mexico. En als we de Molloten op het forum moeten geloven, dan zouden de opnames van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? daar moeten hebben plaatsgevonden. In de video die De Telegraaf heeft geüpload horen we Max van den Broek inderdaad zeggen dat dit theater in Mexico staat.

Wie zijn de eerste kandidaten?

De foto is behoorlijk wazig en geeft dus niet veel weg, maar toch weet een van de Molloten op het forum te weten dat wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère te zien is op deze foto. En er zijn meerdere Molloten die speculeren over de mogelijke kandidaten van Wie Is De Mol? 2024. Zo hebben we namen als Jeroen Spitzenberger, Jip van der Toorn, Sam Hagens, Rosario Mussendijk, Tooske Ragas en Justin Mooijer voorbij zien komen.

En in het item van De Telegraaf horen we Max van den Broek ook zeggen dat deze mensen niet veel actief zijn geweest op hun sociale media in de maand juni. En laat dat nu precies de periode zijn waarin de opnames van Wie Is De Mol? plaatsvinden. Dat lijkt ons behoorlijk verdacht. Toch heeft AVROTROS nog geen officiële kandidaten bekendgemaakt. We zullen dus nog even geduld moeten hebben ;-).

Beeld: wie is de mol?