Celebs

Expeditielid onthult detail over avontuurtje tussen Thijs en Rose

Danique
thijs-boermans-rose-bertram

Expeditie Robinson is dit jaar wel erg veel in de media. Roddels hier en geruchten daar. Maar wat is er nou allemaal écht gebeurd? Deelneemster Liza Sips is te gast bij het programma Allures en vertelt een juicy detail over de roddels tussen Thijs Boermans en Rose Bertram.

Thijs en Rose

Sinds de start van Expeditie Robinson gaan de geruchten al rond over het liefdes avontuur van Thijs Boermans en Rose Bertram. Zij zouden namelijk een wel héél spannend avontuurtje hebben beleefd in de bosjes op het eiland. JuiceChannel maakte dit een tijd geleden bekend op hun kanaal. Ook zou het programma Rose de keus hebben gegeven om de beelden van de lovers uit te zenden of ze zou vroegtijdig eruit worden gestemd. Het schijnt zo te zijn dat ze voor het tweede scenario heeft gekozen.

Reacties

Rose heeft in een interview met RTL Boulevard de roddel ontkent. “Ik heb het programma niet vroegtijdig verlaten, dus ik weet niet waar dit vandaan komt. Jullie zullen dat zelf wel zien wanneer het wordt uitgezonden”, aldus het model. Verder heeft ze niet meer van haar laten horen, in tegen stelling tot haar medekandidaat Thijs.

In de eerste aflevering van Borrelpraat, de podcast van Thijs en mede Expeditie-lid Niels Oosthoek, kwam het vurige onderwerp naar boven. Thijs reageert verdacht op de vragen die zijn collega’s aan hem stellen. “Willen jullie het helemaal horen? Jullie waren erbij man!”, lacht Thijs terwijl zijn gezicht rood aanloopt. “Dat is diezelfde rode kop als toen”, roept co-host Niels.

Lees ook:
Devrim graaft zijn eigen graf in Expeditie Robinson: ‘Heel Nederland gaat jou haten’

Juicy details

Het was dus haar woord tegen het zijne. Maar er is in de nieuwe aflevering van Allures, een programma van RUMAG, een wel heel juicy detail naar boven gekomen. Liza Sips was hier te gast om te praten over haar ervaringen tijdens Expeditie Robinson. De roddel van Thijs en Rose kon natuurlijk niet achterblijven. De hosts vragen aan Liza of zij iets weet van de affaire tussen de love birds.

Liza legt uit dat ze op een ander eiland zat dan de twee en er weinig van mee heeft gekregen, totdat ze naar huis werd gestemd. “Op het moment dat ik zou terug vliegen naar huis, kwam ik Juultje al tegen in het hotel en hadden we al even een kletsmomentje. En toen vertelde ze wel iets over Thijs en Rose. Dat zij een leuke klik met elkaar hadden,” legt de Robinsonner aan de presentatoren uit. “Waar rook is, is vuur…”, antwoord later een van de hosts van het programma.

Wat denken jullie? Heeft er een liefdesavontuurtje plaatsgevonden op het eiland tijdens Expeditie Robinson of is het alleen maar een juicy roddel?

Watch on YouTube

Beeld: RUMAG