Celebs

Liza Sips heeft last van bijzondere kwaaltjes na deelname Expeditie Robinson

liza-sips-kwaaltjes-expeditie-robinson

Wanneer Expeditie Robinson deelnemers worden weggestemd, mogen ze vervolgens een kijkje nemen in de spiegel. Pas dan zien ze de aanslag op hun lichaam. Een surrealistisch beeld voor de deelnemers, maar wat houden ze verder over voor kwaaltjes na afloop van Expeditie Robinson? Liza Sips (32) deelt op haar Instagram de nare kwaaltjes die ze heeft overgehouden aan haar deelname aan Expeditie Robinson. 

Liza Sips

Liza Sips is een van de deelnemers van Expeditie Robinson 2022. We kunnen de 32-jarige actrice kennen van haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden, Slechte Tijden. En dat is niet haar eerste rol in de mediawereld. Toen ze twee jaar oud was, was ze al te zien in verschillende reclames. Door haar bekendheid in GTST kreeg ze verschillende rollen in televisieseries als Gooische Vrouwen en Flikken Maastricht. En dat niet alleen, want naast haar acteercarrière is deze veelzijdige vrouw ook nog stemactrice en heeft ze in 2015 een jeugdboek Soapsop geschreven.

Expeditie Robinson 2022

Het was voor Liza niet zo vanzelfsprekend dat ze meedeed aan Expeditie Robinson. De actrice heeft zelfs meerdere keren gezegd nooit mee te doen aan het programma. Maar nu haar kinderen wat ouder en ook zelfstandiger zijn, heeft ze daar een andere blik op gekregen. Ook heeft Liza een heftig jaar achter de rug: “Ik zat in een voorstadium van baarmoederhalskanker, en dat zette voor mij alles even stil. Net voordat ik gevraagd werd, had ik eigenlijk net een hele goed uitslag gekregen. Dus ik dacht: dit doe ik mezelf gewoon cadeau”, vertelde Liza openhartig.

Vervelende kwaaltjes

In eerste instantie dacht Liza nadat ze terug was gekeerd dat ze er goed vanaf was gekomen. Veel deelnemers merken namelijk direct na de opnames al lichamelijke klachten, maar daar had Liza geen last van. Helaas is dat nu wel anders, vertelde ze in haar Instagram Stories. “Nu drie maanden later, heb ik ineens last van haaruitval. Gouden tips zijn welkom!” En daar bleef het helaas niet bij. “Waar ik achteraf ook nog best wel veel last van heb gehad, was mijn huid. Je bent natuurlijk op een eiland, je bent de hele dag in de zon, met zout water. Je gebruikt zonnebrand en je kunt ‘s avonds je huid niet reinigen. Daar moest mijn huid best wel aan wennen.”

Lees ook:
Om déze heftige reden besloot Laura Vlasblom Expeditie Robinson te verlaten

Persoonlijke hygiëne

De volgers van Liza hadden veel vragen over haar deelname. Zo vroegen ze naar de persoonlijke hygiëne van de kandidaten op het onbewoonde eiland. Hoe kan je bijvoorbeeld je behoefte doen en waar? Volgens Liza zijn er twee opties: in het water of in het land. “In het water spreekt voor zich. Op het land betekent, heel ver weg lopen, met een schop onder je arm. Daarna zo snel mogelijk de zee in!”, aldus Liza. Wij moeten er niet aan denken!

Beeld: Expeditie Robinson

Must reads 👀