Celebs

Baby nieuws! Lindsay Lohan is in verwachting van eerste kindje

Jamy
lindsay-lohan-in-verwachting

Mean Girls actrice Lindsay Lohan is een echte celebrity geworden. Zij heeft in veel populaire films mogen spelen en wij kunnen geen genoeg van haar krijgen. En Lindsay Lohan deelde leuk nieuws op haar Instagram, de actrice is namelijk in verwachting van haar eerste kindje.

Lindsay Lohan

Waren wij vroeger niet allemaal een beetje jaloers op de actrice? Met haar rollen in de populaire films: Freaky Friday, Mean Girls, The Parent Trap en Just My Luck heeft ze veel bereikt. Lindsay is ook helemaal in love met Badar Shammas. Zij leerde elkaar voor de coronapandemie kennen en in 2021 liet het koppel weten dat zij verloofd waren. Lindsay en Badar zijn vorig jaar getrouwd, maar de twee tortelduifjes zijn inmiddels klaar voor de volgende stap, want Lindsay Lohan is in verwachting van haar eerste kindje.

Lees ook: 
Loiza Lamers openhartig over kinderwens: ‘Het is gewoon jammer

In verwachting van eerste kindje

De Mean Girls-actrice is in verwachting van haar eerste kindje en dit maakte zij bekend op Instagram. Op de foto zien we een rompertje met de tekst ‘coming soon’. Hoe leuk is dat! Onder de foto schrijft Lindsay: “We zijn gezegend en blij.” Zij laat aan TMZ het volgende weten: “We verheugen ons op de komst van ons nieuwe gezinslid en we kijken uit naar deze nieuwe levensfase.” Wij zijn ontzettend blij voor het koppel en wensen Lindsay veel geluk toe met de zwangerschap van haar eerste kindje.

View post on Instagram
 
Beeld: netflix