Celebs

WOW! Zo zag Linde van Temptation Island er vroeger uit

linde-temptation-island

Het is alweer even geleden dat we Linde en Jan Sietse zagen in Temptation Island, maar hun verblijf in de villa was dan ook maar van korte duur. Toch komen wij graag wat meer te weten over het stel. Zo heeft Love Reality nu een aantal oude foto’s van Linde op hun Instagram gedeeld. En wat zag ze er vroeger al knap uit!

Zo zag Linde er vroeger uit

We weten inmiddels allemaal wel dat Linde een knappe verschijning is, maar dat was ze vroeger dus ook al! Ze was niet alleen een knap kind, maar ze was ook heel schattig. Bekijk de foto’s hieronder:

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
WOW! Dit is hoe Fleur van Temptation Island er vroeger uitzag!

Deelname Linde aan Temptation Island

Temptation Island is natuurlijk voor veel stellen dé ultieme relatietest. En meestal verlaten er een aantal kandidaten het programma met een gebroken hart. Maar nu is er in het nieuwe seizoen een nieuw element toegevoegd: ‘The Swing of Love’. Als je de antwoorden op je vragen hebt gevonden en je zeker weet dat je samen wil blijven, dan mag je het programma verlaten. En dat liet Linda zich geen tweede keer zeggen, zij miste Jan Sietse namelijk vreselijk. Uiteindelijk zijn de twee weer samen naar huis vertrokken.

Beeld: Instagram @Love Reality

Must reads 👀