Celebs

LifeofYvonne doet onthulling over André en Monique

Yup, de Hazes Dynasty is nog niet afgelopen, want Yvonne Coldeweijer heeft een nogal bizarre onthulling gedaan over André Hazes en Monique Westenberg (a.k.a. de mest besproken familie van Nederland)!

André en Monique

Monique is de ware, toch André? Vorig jaar december besloot André Monique namelijk ten huwelijk te vragen. Haar antwoord was ja, maar niet veel later verbrak André de verloving omdat hij met Sarah van Soelen verder wilde. Maar nee, dit was niet de goede keuze want Monique is nog altijd de ware. André verbrak de relatie met Sarah in de hoop dat Monique hem zou vergeven. Hoewel dit natuurlijk even tijd nodig had, wist de roddelkoningin het zeker: Monique heeft André vergeven. Maar dat betekende niet dat ze weer een relatie met hem aanging. Hoewel Monique het kleine Dré zou zou gunnen, zou ze veel te bang zijn om opnieuw een relatie met André aan te gaan. “Ik zou het niet eens kunnen”, zei Monique toen.

Knipperlicht

Zo wispelturig als André is, zo snel veranderen de verhaallijnen in de Hazes Dynasty. Uiteindelijk waren Monique en André namelijk weer terug bij elkaar gekomen. Zo liet de zanger een tattoo op zijn hand zetten voor Monique en zagen we hem regelmatig voorbij komen in de Instagram Story’s van Monique. De blondine had zelfs het naambordje van haar huis vervangen voor een bordje waar ‘Familie Hazes Westenberg’ op stond. De twee woonden dus weer samen. Zo lijkt de verhaallijn toch nog als een sprookje te eindigen, of is het eerder een nachtmerrie?

Lees ook:
Daisy Piras haalt flink uit naar ex Luca Borsato

Gedumpt?

We hebben nog maar twee keer geknipperd en de relatie van André en Monique is volgens Yvonne Coldeweijer alweer over. De roddelkoningin deed deze bizarre onthulling over André en Monique op haar Instagram en schreef: “Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon. Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig.” Monique is toch niet de ware voor André, maar wie weet bedenkt de zanger zich over een tijdje weer.

Beeld: Instagram: @andrehazes

Must reads 👀