Astrologie

Dit is waarom je volgens je sterrenbeeld de ware liefde nog niet bent tegengekomen

sterrenbeeld-ware-liefde

Liefde blijft ingewikkeld, want iemand tegenkomen die perfect bij jou past kan wel eens jaren duren... Heb jij dat nou ook? Lees dan snel verder, want dit is waarom het zo lang duurt om de liefde tegen te komen op basis van je sterrenbeeld!

Duurt het lang om je ware liefde tegen te komen? Dat heeft alles met je sterrenbeeld te maken!

Een wensenlijst van hier tot Tokio, je bent snel op iemand uitgekeken of je wilt nog niet settelen. Er zijn genoeg redenen waarom het zo lang kan duren om jouw liefde tegen te komen. Maar waardoor ben jij diegene eigenlijk nog niet tegengekomen? Check het hieronder!

Ram (21 maart – 19 april)

Voor de Ram duurt het lang om zijn of haar ware liefde tegen te komen, omdat zij zich al snel weer gaan vervelen en niet begrijpen dat de wittebroodsweken niet hun hele leven zal duren. Houd in het vervolg een beetje geduld Ram, want na de wittebroodsweken kan een relatie ook nog erg leuk zijn!

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier is heel erg gepassioneerd, koppig en controlerend en daardoor is het ook niet zo gek dat zij hun ware liefde nog niet zijn tegengekomen. Zo jaag jij namelijk alle nieuwe lovers weg, omdat je ze het gevoel geeft dat je niet om hun geeft. Dat wil je natuurlijk niet, dus zorg dat je hier in het vervolg op zal letten, dan staan de lovers voor jou in de rij!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen proberen alles te analyseren en maken zich veel zorgen over het maken van een fout. Zo zijn ze bang dat ze de verkeerde lover kiezen, een betere match mislopen en zich niet gedragen zoals hun partner wil. Probeer af en toe even te relativeren Tweelingen, dan zul je merken dat het leven je weer toelacht! 😉

Kreeft (21 – 22 juli)

Voor de Kreeft is het lastig om ware liefde te vinden, ze zijn namelijk heel snel van streek als iemand iets verkeerds zegt of doet. Met gevoeligheid is natuurlijk niets mis, maar probeer hierin niet te overdrijven. Probeer jezelf te trainen en dingen ook als humor in te zien. Wedden dat het dan goed gaat komen in de liefde?

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw zijn megakieskeurig en hebben dan ook een waslijst aan eisen als het gaat om de juiste partner. Probeer dit een beetje te minderen, want er is niemand die op alle punten perfect kan zijn en hoe eerder je hier achter komt hoe eerder je een leuke lover aan de haak hebt geslagen!

Maagd  (23 augustus – 22 september)

De Maagd is net als de Leeuw ontzettend kieskeurig en neemt geen genoegen met minder dan perfectie. Hierdoor zoekt de Maagd vaak naar fouten van hun lover en dit kan erg vermoeiend zijn. Focus je dus gewoon op de leuke dingen en laat de minder perfecte kanten van je lover gewoon lekker links liggen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen zijn heel erg onzeker en hierdoor hebben zij moeite met het vinden van de liefde. Dat komt doordat zij erg veel bevestiging nodig hebben tijdens een relatie en dat kunnen ze niet altijd krijgen. Dus ga eerst van jezelf houden Weegschaal dan komt het allemaal goed! 😉

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen zijn heel erg intens, dramatisch en confronterend. Daarom is het ook zo moeilijk om de liefde te kunnen vinden. Het lijkt misschien leuk om af en toe voor drama te zorgen in een groep, maar zodra je met iemand in een relatie zit kan dit diegene wel afschrikken. Wees dus gewoon jezelf Schorpioen! 😉

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter is een echte flirt en weet eigenlijk niet zo goed of zij wel klaar zijn voor een relatie met één persoon… Probeer daarom eerst voor jezelf na te gaan of je dat wel echt wil en wat belangrijk is voor jou in het leven!

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Steenbok heeft een hoog muurtje opgetrokken als het om de liefde gaat, omdat zij heel erg defensief, bewaakt en onzeker zijn. Probeer je iets meer te ontspannen, Steenbok. Dan zal jouw ware liefde vanzelf op je pad terechtkomen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen hebben veel moeite met hun gevoelens uiten naar anderen en daardoor duurt het erg lang voordat zij diepgaande gesprekken met hun partner kunnen hebben. Maak je niet te druk en neem wat tijd voor jezelf. De liefde kun je namelijk alleen vinden als je er emotioneel klaar voor bent.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Mensen met het sterrenbeeld Vissen kunnen de liefde moeilijk vinden, omdat zij de grens niet kunnen trekken tussen wat echt is en wat slechts een fantasie in hun hoofd is. Doordat je zoveel over de liefde fantaseert kun je het niet meer zien als het recht voor je staat. Probeer dus niet te veel te dromen en echt aanwezig te zijn als je met iemand praat!

Beeld: instagram @utopiaform