Lifestyle

Lidl verkoopt waterkoker die precies lijkt op Smeg

lidl-waterkoker-smeg

Dupe alert! Ben jij ook helemaal verliefd op de keukenapparatuur van Smeg? Wij in ieder geval wel! De stijlvolle producten van dit prijzige merk vallen bij veel mensen in de smaak, maar past niet in ieders prijzenplaatje. Supermarkt Lidl verkoopt een betaalbare waterkoker die zomaar van Smeg had kunnen zijn.

Smeg

Het liefst zetten we onze hele keuken vol met de aesthetically pleasing keukenapparatuur van Smeg. De populaire koelkast, de bijpassende oven en de geweldige koffiemachine. Het is bijna te veel om op te noemen. Je kunt bij het luxemerk ook terecht voor een hippe waterkoker, alleen vinden wij € 169 euro toch wel erg prijzig voor de kleine gadget. Door deze hoge prijzen is het alleen voor de elite weggelegd om hun keuken mooi in te richten, maar we kunnen gelukkig altijd rekenen op de producten van Lidl. De supermarktketen heeft een grote indruk achtergelaten met hun nieuwe keukencollectie. Deze waterkoker van Lidl lijkt sprekend op die van Smeg en je betaalt er maar een nette € 35 euro voor!

De waterkoker is verkrijgbaar in deze clean beige kleur, retro blauw en opvallend rood. Haast je naar de winkel of bestel deze beauty online.

Lees ook:
Wil je hebben: Lidl verkoopt nu een roze espressomachine

Silvercrest bij Lidl

Niet alleen de waterkoker van Lidl lijkt sprekend op de prachtige apparatuur van Smeg, maar ze hebben nog veel meer in hun assortiment. Het merk Silvercrest ken je misschien wel van hun amazing roze espressomachine, maar wist je ook dat je hier terecht kan voor alle keukenapparatuur dat je maar kan bedenken. Wij waren hoteldebotel op de roze collectie, maar deze rustgevende crème, beige kleur doet ons toch twijfelen. Richt de hele keuken in met deze pretty producten van Lidl en betaal nooit meer honderden euro’s voor een overpriced mixer, toaster of waterkoker.

Beeld: lidl

Must reads 👀