Lifestyle

Lidl verkoopt nu een prachtige e-bike voor een leuke prijs

lidl verkoopt e-bike

Dat Lidl hier en daar hele leuke gadgets verkoopt, daar zijn we ondertussen wel achter. Maar momenteel verkopen zij een prachtige Urban e-bike voor een mega leuke prijs. De fiets heeft alles erop en eraan en ziet er ook nog eens mega modern uit.

Lidl e-bike

Lidl verkoopt momenteel twee prachtige CRIVIT Urban E-Bikes voor maar liefst €1299. Deze fietsen staan bekend om de ondersteuning die ze bieden in het dagelijks leven. Normaal gesproken zijn e-bikes een stuk duurder, maar deze bij Lidl hebben alles wat je nodig hebt. De krachtige accu van de elektrische fiets bevindt zich in de framebuis en kan gemakkelijk worden verwijderd zodat je zonder enige problemen de accu kunt opladen. Met een capaciteit van 360W zit je goed voor een actieradius tot 70 km. Ben je in een rush? Geen zorgen! Met 250W versnelt de fiets naar 25km/u binnen no-time. Ook zijn er vijf ondersteuningsniveaus die via de LED-display kunnen worden geselecteerd. De e-bike heeft een ingebouwde koppelsensor, wat zorgt voor de beste rijervaring en je heb niet eens versnellingen nodig.

Lees ook:
OMG: deze geweldige jacuzzi van Lidl is nu in de aanbieding

Details

De e-bike wordt geleverd met een voorgemonteerd frameslot met twee sterren ART-certificering. Daarnaast krijg je vijf jaar garantie op het frame, twee jaar garantie op de accu en twee jaar op de e-bike. Klinkt ons als muziek in de oren! Lidl verkoopt de e-bike in twee verschillende varianten. Allereerst is er een fiets die zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. Deze heeft een lage instap en is in de kleur crème beschikbaar.

Maar er is ook een elektrische fiets in de kleur zwart en deze beschikt over een rechte stang. Verder heeft deze fiets alles wat het andere model ook heeft. Dus waar wacht je nog op? Wees er snel bij en scoor jou nieuwe te gekke e-bike nu bij Lidl.

Beeld: Lidl