Lifestyle

Wil je hebben: Lidl verkoopt nu een robotstofzuiger voor fijn prijsje

Je bent lekker bezig in het huishouden, maar dan kom je erachter dat je nog moet stofzuigen! Ugh, een verschrikkelijk onderdeel van het schoonmaken. Gelukkig komt de Lidl met de perfecte oplossing, een robotstofzuiger voor een fijn prijsje!

Robotstofzuiger Lidl

The Lidl did it again! Waar we normaal gesproken klauwen met geld betalen voor een robotstofzuiger komt de Lidl-shop nu met een exemplaar die redelijk betaalbaar is, zeker voor alles wat die kan. Het is een robotstofzuiger van Silvercrest die geschikt is voor zowel tapijten als een harde ondergrond, zoals laminaat. Daarnaast kan je hem door middel van een app verbinden met je telefoon. Zo kan je op ieder moment van de dag stofzuigen zonder dat je zelf aanwezig bent! Hoe chill is dat?

Kwaliteit

De positieve reviews van dit product liegen er niet om. “Hij komt moeiteloos onder allerlei meubels, rijdt zelfs over een behoorlijke dorpel de badkamer in! Neemt vloerkleden mee. En heeft moeiteloos door dat hij niet de trap af kan. Mijn bovenverdieping is nog nooit zo stofvrij geweest!”, schrijft een enthousiaste koper. De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is dus op-en-top. Je kan de stofzuiger namelijk via de app zelfs programmeren. Als je het wil kan je instellen dat je je stofzuiger op spraak bestuurt. Wij zien ons al helemaal zitten op de bank, terwijl we vanaf ons comfortabele hoekje “dankjewel stofzuiger, rij maar terug naar je station” roepen.

Het schoonmaken van je huis is nog nooit zo makkelijk geweest met dit product, maar voordat je naar de eerst dichtstbijzijnde Lidl rent, is het belangrijk om te weten dat je het apparaat alleen via de webshop van Lidl kan bestellen. Wij denken dat deze stofzuiger het geld zeker waard is! PS. Hij is nu in de uitverkoop, dus een goed excuus om ‘m nog snel in huis te halen!

Beeld: Lidl