Lifestyle

OMG! Bij Lidl kun je nu een pastelkleurig broodrooster kopen

Danique

Ben je nog op zoek naar nieuwe keukenapparatuur, maar kan je het perfecte broodrooster niet vinden? We got you! Bij supermarkt Lidl kan je nu een pastelkleurig broodrooster kopen. Amazing! Lekker girly en ook nog functioneel ;-)

Pastelkleurig broodrooster Lidl

Het leven wordt met de dag duurder en voor een geroosterd broodje met avocado betaal je soms wel een vijftien euro! Dit kunnen de ‘skeere’ studenten onder ons natuurlijk niet meer veroorloven. Dus wij hebben een oplossing gevonden! Maak je favoriete lunch gewoon thuis. Met deze amazing keukenapparatuur wil je nooit meer de keuken uit! Vooral het roze broodrooster heeft ons hart veroverd op de Girlscene redactie.

Maar waar haal je dit prachtige item dan? Bij de lokale Lidl natuurlijk! Nou, in de winkels is die dus niet te koop, maar online heb je hem binnen een paar minuten besteld. Bij deze supermarkt hebben ze dus niet alleen een roze broodrooster, maar ook een bijpassende blender, staafmixer én waterkoker.

Voor een prikkie

Zo een leuke keukenset zie je niet vaak, dus het kan bijna niet anders dat je je portemonnee voor moet omkeren. Dat is gelukkig niet zo! Voor maar drie tientjes heb je het pastelkleurige broodrooster van Lidl al in huis. De apparatuur is van het merk Silvercrest en elk onderdeel van de set kost minder dan vijftig euro. Daar heb je al die dure lunchjes in de stad zo uit!

Ben je niet zo een fan van de kleur roze of moet je de keuken nog delen met je mannelijke lover? Dan zijn er nog meer opties!

Lees ook:
We love it! Er bestaat nu keukenapparatuur met panterprint

Opties

Supermarkt Lidl heeft overal aan gedacht en brengt deze pastelkleurige set niet alleen uit in het roze, maar ze verkopen het broodrooster ook in het blauw én grijs. Wij vinden natuurlijk een lief kleurtje wel het leukst, maar de grijze heeft ook een hele nette en chique uitstraling. En dat voor maar zo weinig geld! Don’t walk, but run to Lidl (de webshop dan, haha).

Beeld: lidl