Lifestyle

Must-have! Lidl verkoopt een 200-delige nagelstudioset voor een prikkie

Lidl nagelstudioset

Ben je klaar met de dure nagel studio's en doe je het liever zelf? Dan kan je nu bij Lidl een complete nagelstudioset scoren voor maar liefst twintig euro!

Lidl Nagelstudioset

Ben je dol op verzorgde nagels en vind je het ook leuk om het bij jezelf aan te brengen? Dan kan je bij Lidl een complete nagelstudioset halen voor een hele goedkope prijs. Het bespaart je veel geld en het is ook nog eens een hele leuke bezigheid. De nagelstudioset heeft maar liefst 217 items, om de mooiste nail art mee te creëren.

Lees ook: 
Trend-alert! Dít zijn de nagellaktrends voor de lente van 2023

Details

De nagelstudioset is verkrijgbaar bij de supermarkt Lidl en is van het merk Silvercrest. Je betaalt normaal gesproken rond de €39,99 voor zo een uitgebreide nagelset, maar nu heb je hem voor de helft van de prijs. Bij de set zitten 217 tools inbegrepen. Je krijgt een lamp met drie standen (90, 150 en 240 seconden) en ook nog allerlei extra tools die je kunt gebruiken. Je kunt hierbij denken aan basic nail tools zoals, een slijpblok, meerdere vijlen en ook producten als een nagelolie. Op de website van Lidl kun je alle producten die bij de nagelstudioset komen in een overzicht zien staan. Het leukste is dat er ook een spot/swirl applicator bij zit en hiermee kun je allerlei leuke kunstwerkjes op je nagels creëren. Dus wees er snel bij en haal deze te gekke set snel in huis!