Lifestyle

Lidl geeft €50,- korting op ‘best beoordeelde’ elektrische onderdeken

lidl-elektrische-deken

Ben jij ook zo een ongelofelijke koukleum net als alle meiden van onze redactie? Dan is dit de perfecte gadget voor jou! Houd jezelf deze winter warm met deze elektrische deken van Lidl.

Elektrische deken

Het is misschien nog niet 21 december geweest, maar het voelt toch écht als winter buiten. De temperaturen dalen snel en de gasrekeningen gaan juist omhoog. Om dit te voorkomen komt Lidl met de perfecte gadget. Dit houdt je lekker warm zonder een fortuin uit te geven om de verwarming op de goede hitte te krijgen. Lidl verkoopt nu deze heerlijke elektrische deken!

Lees ook:
Last van rugpijn? Dat is verleden tijd met dit ergonomisch kussen van Action

Warm bedje

Deze deken is niet eentje om onder te kruipen, maar om op je bed (of bank) te leggen. Ideaal voor als je warme voetjes wil, maar niet met sokken in bed wil liggen! Je plaatst de elektrische deken onder je eigen dekbed. Hierdoor wordt het warm onder de dekens en kun je gemakkelijk in slaap vallen zonder dat je klappertandend in bed ligt. Het laken heeft ook nog eens een timer, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je ‘m vergeet uit te zetten. Handig! Al voor minder dan dertig euro haal je deze fijne gadget in huis of zet ‘m op je verlanglijstje voor kerst! 😉

Beeld: pinterest