Lifestyle

OMG: déze Lidl dupe van Rituals scoor je voor maar €3

Lidl dupe van Rituals

Het bekende merk Rituals kennen we natuurlijk allemaal wel. Het staat vooral bekend om de luxe geuren en dure prijzen. Maar tegenwoordig gaan er steeds vaker dupes viral op social media, dus ook je favoriete doucheschuim. Bij Lidl verkopen ze nu namelijk een nieuwe dupe van Rituals.

Rituals

Het merk Rituals bestaat uit veel verschillende lijnen, dat elk een andere kleur en geur heeft. Ondanks dat er zoveel keuze is, gaan de meeste toch altijd voor de witte sakura-lijn. De heerlijke geur van kersenbloem is bij veel mensen wel een echte favoriet. Helaas is Rituals niet het goedkoopste merk en betaal je al snel tientallen euro’s voor een doucheschuim of lotion. Maar dat hoeft nu dus niet meer! Lidl verkoopt nu namelijk een doucheschuim dupe voor maar € 3. En die ruikt dus precies hetzelfde.

Lidl

Supermarktketen Lidl staat vooral bekend om de geweldige deals en leuke gadgets. Ook nu verkoopt Lidl weer een nieuw product. Namelijk een dupe van de heerlijke Rituals lijn sakura. Het product heet Cien Spa moments met de geur rosé blossom. Het nieuwe merk ging vooral viral op het bekende platform TikTok, daar werd verteld door @Jeniffermertens, dat het doucheschuim en bodycrème precies hetzelfde ruiken als Rituals. Ook veel mensen in de comments zijn enthousiast over het nieuwe product. Er werd namelijk gezegd dat onwijs zacht is voor je huid. Als we TikTok mogen geloven dan moeten we zeker gaan rennen naar Lidl voor deze geweldige dupe van Rituals.

Lees ook:
OMG! Déze Kruidvat parfum dupes kosten maar €1,49

View post on TikTok

Beeld: Pinterest