Food

Yummy: Lidl verkoopt overheerlijke crème brûlée-croissantjes

lidl-crème-brûlée-croissantjes

Niet elke ochtend hebben we de tijd voor een uitgebreid ontbijt. We halen vaak even snel iets bij de supermarkt onderweg naar werk. Maar wat als we je vertellen dat deze tussenstop een stuk lekkerder wordt dan voorheen? Ruil je doorsnee pistoletje in voor een overheerlijke crème brûlée-croissant.

Crème brûlée-croissantjes

Lidl heeft ons weer weten te lokken naar de supermarkt met hun geweldige assortiment. Ze hebben ons ingepalmd met een nieuwe lekkernij van de warme bakker. Bij Lidl kan je nu terecht voor overheerlijke crème brûlée-croissantjes. Wat moet je daarbij voorstellen? Nou, precies zoals de naam al zegt. Het is een knapperig croissantje met een vulling van je favoriete Franse toetje, crème brûlée. Bij ons loopt het water al in de mond. Mhhh…

In de vroege morgen haasten we ons naar werk of school, maar er is altijd wel tijd voor een kleine snack. Dit nieuwe croissantje van de supermarkt is het perfecte zoete lekkernijtje voor in de ochtend. Ze liggen kant-en-klaar in de winkel en voor nog geen 60 cent heb jij deze warme snack al achter de kiezen zitten. Zoals je wel kan voorstellen zijn deze alleen in de winkel beschikbaar en niet te bestellen online. Wij kunnen niet wachten totdat het weer ochtend is!

Fan van Lidl

Naast deze lekkere crème brûlée-croissantjes, heeft supermarkt Lidl nog veel meer te bieden. Niet alleen verrassende zoete en zoute tussendoortjes, maar ook leuke huis- en keukenproducten. Weet je nog die prachtige apparatuur die elke keuken een luxe uitstraling geeft? En zelfs voor een nieuwe e-bike kan je bij de supermarkt terecht. Wij zijn enorm benieuwd wanneer Lidl ons weer verbaasd met een nieuw innovatief product of heerlijk gerechtje.

Must reads 👀