Health

Deze lichaamsdelen vallen het snelst af bij vrouwen

lichaamsdelen-vrouwen-snelst-afvallen

Afvallen is een onderwerp waar veel mensen dagelijks bezig mee zijn. Je buikje weg trainen, of slankere benen krijgen, veel mensen streven ernaar. Dus op welke plekken val je als vrouw het eerste af?

De struggle van afvallen

Iedereen die wel eens heeft geprobeerd af te vallen, is de welbekende struggles gegarandeerd wel eens tegen gekomen. Je hebt specifieke delen op je lichaam waar je minder blij mee bent en wil er iets aan doen. Bijvoorbeeld wat buikvet verliezen, van de putjes in je benen en billen afkomen of juist dat onderkinnetje weg zien te krijgen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Ieder lichaam valt namelijk sneller af op de ene plek dan op de andere plek. Dus op welke lichaamsdelen zullen vrouwen het eerste afvallen?

Lichaamsdelen waar vrouwen het snelst afvallen

‘Dikke’ armen en benen zijn voor veel vrouwen een grote onzekerheid. Natuurlijk is iedereen prachtig zoals die is en je gewicht is het laatste is waar je je zorgen om moet maken. Maar natuurlijk begrijpen we ook al te goed dat iedereen onzekerheden heeft en dat je hier graag iets aan wil doen. Dus, goed nieuws als je onzeker bent over je armen en benen, dit zijn namelijk de lichaamsdelen waar vrouwen het snelst afvallen!

Lees ook:
Déze 5 fabels over afvallen moet je zeker niet geloven

Lichaamsdelen waar vrouwen het moeilijkst afvallen

Goed, nu weten we dus wat de lichaamsdelen zijn waar vrouwen het snelst afvallen. Maar hoe zit dat met de plekken waar je juist het moeilijkst gewicht kan verliezen? Je voelt het waarschijnlijk al aankomen, maar voor vrouwen is dit rondom de buik en heupen. En dit zijn niet alleen de plekken waar je het moeilijkst afvalt, maar ook de plekken waar je het eerst aankomt. Wát een combinatie. Maar no worries, want een buikje en ronde heupen zijn prachtig! Daarnaast heeft iedere vrouw wel iets van een buikje, omdat dit je baarmoeder beschermt. Het is dus een teken van vruchtbaarheid. De key is om van je lichaam te houden, hoe die er op dat moment ook uitziet. You’re gorgeous!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀