Lifestyle

Dit zijn de 6 allerleukste zwembaden van Nederland

zwembaden-nederland

Wij houden van waterpret en het kind komt in ons naar boven zodra we weer van de glijbaan roetsjen. Wij hebben de leukste zwembaden in Nederland voor jou uitgezocht.

De leukste zwembaden in Nederland

Ready voor een verfrissende duik? 😉

Caribabad

Dit zwemparadijs is gelegen in Gorinchem en zeker de moeite waard. Naast dat het een recreatie bad heeft, heeft het ook een wedstrijdbad. Caribabad heeft zes glijbanen met verschillende lichtjes en snelheden. De grootste glijbaan is 112 meter lang en supersnel! Verder kan je in dit leuke zwembad gebruik maken van een Turks stoombad en het verwarmde buitenbad. De entree voor dit bad is €6,40.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Landal Greenparks

Dit tropische zwemparadijs hoort zeker thuis in het rijtje van de leukste zwembaden van Nederland. Het heeft een golfslagbad, een wild slide en een glijbanen met lichtjes. Dit zwembad ligt in het Brabantse Kempen en het is mogelijk om er te overnachten. Ideaal voor een weekendje weg met je familie of vrienden.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Aquafun Sportiom

Het Aquafun Sportiom is een kleurrijk zwembad dat gelegen is in Den Bosch. Het zwembad is pas vernieuwd en het is een waar pretparadijs. Ze hebben vijf glijbanen, een golfslagbad, bubbelbaden en een buitenbad. Het zwembad is verlicht met kleurrijke lampen waardoor je ervaring een groot feestje wordt. Een kaartje voor Aquafun Sportiom kost €13,50.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Tikibad

Hebben we het over waterpret? Dan mag je dit zwembad absoluut niet vergeten. Het Tikibad in wassenaar is het grootste zwempark van de Benelux en dus ook zeker een van de leukste zwembaden in Nederland. Het Tikibad heeft 21 glijbanen (wow!) en is dus leuk voor iedereen. Ook het golfslagbad ontbreekt hier niet. Een kaartje voor dit geweldige waterpark kost €19,50.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

De Scheg

Dit grote zwembad in Deventer is zeker een kijkje waard. Het heeft een gletsjer-slide, een 80-meter lange wildwaterbaan en je kunt er zelfs disco-zwemmen! Dit leuke waterpark in Nederland vraagt een entree van €9,50.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Je kunt nu zwemmen op een drijvende avocado en het is alles wat we deze zomer willen

Aqua Mundo

Als laatste hebben we wel een heel bijzonder bad. Aqua Mundo in Westerhoven is namelijk een bad waar je zwemt tussen de exotische vissen. Hoe leuk is dat! Je kunt ook gebruik maken van de onderwaterscooter, glijbanen of en wildwaterbaan. Aan fun geen gebrek dus!

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest